Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Інформація із засідання виконкому міської ради

Дата: 11.03.2021 18:23
Кількість переглядів: 751

 

11 березня 2021 року під головуванням міського голови Ніли ОСТРОВСЬКОЇ пройшло чергове засідання виконавчого комітету Красилівської міської ради, в ході якого члени виконкому розглянули 15 проектів рішень з питань, що потребували вирішення.

Рішеннями виконкому врегульовано питання оренди нерухомого майна комунальної власності громади, внесено зміни до розкладів руху автобусних маршрутів загального користування на території громади, надано дозволи на видалення аварійних дерев.

Розглянувши звернення жителів громади, члени виконавчого комітету прийняли рішення щодо житлових прав громадян та розміщення виїзної торгівлі в місті.

З метою врегулювання відносин у сфері надання соціальних послуг, визначено перелік таких послуг, що надаються жителям громади комунальною установою «Красилівський центр надання соціальних послуг».

На виконання повноважень у сфері охорони дитинства, розглянувши подання служби у справах дітей Красилівської міської ради, члени виконкому надали дозвіл на вчинення правочину стосовно нерухомого майна, власниками якого стануть діти.

Виконавчим комітетом, як органом опіки та піклування, встановлено опіку над нерухомим майном дітей, позбавлених батьківського піклування, а також вжито заходів щодо захисту прав дітей та сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах.

На завершення, були прийняті рішення, якими надано матеріальну допомогу 7 жителям громади на загальну суму 7,6 тис. грн. та одноразову матеріальну виплату жителю громади, який підписав контракт про проходження військової служби, у розмірі 2,5 тис. грн.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь