Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Утеплено дах адмінбудівлі (РАПО) Красилівської дитячої школи мистецтв

Дата: 23.03.2021 14:59
Кількість переглядів: 551

 

«Навчання музиці, співам, мистецтву є надзвичайно важливими у формуванні особистості дитини. Тому, одразу після створення об’єднаної громади, кількість учнів Школи мистецтв була збільшена на 50 відсотків, і ми докладаємо максимальних зусиль для створення комфортних умов у навчальних кабінетах» – міський голова Ніла Островська

.

У 2020 році рішенням сесії Красилівської міської ради на баланс Школи мистецтв було передано приміщення адмінбудівлі (РАПО), тож сьогодні учні класу хореографії, музичного та образотворчого відділень навчаються саме в цьому приміщенні.

В минулому році у цій будівлі було частково відремонтовано дах, замінено вікна на металопластикові, в класах проведено поточний ремонт. З метою забезпечення енергоефективності в закладах культури Красилівською міською радою було виділено додаткові кошти на утеплення горища додаткового приміщення Школи мистецтв.

Близько 100,0 тис. грн. спрямовано на закупівлю матеріалів (мінеральної вати, гідробар’єру, паробар’єру тощо) на проведення відповідних робіт.

Завдяки теплоізоляції перекриття горища у закладі буде тепліше та комфортніше для учнів та викладачів, також з’явилась додаткова можливість економно та раціонально споживати енергоносії.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь