Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Черговий виконком: стан законності та правопорядку, місячник весняного прибирання та інші питання

Дата: 25.03.2021 17:48
Кількість переглядів: 543

 

25 березня 2021 року під головуванням міського голови Ніли ОСТРОВСЬКОЇ пройшло чергове засідання виконавчого комітету Красилівської міської ради, в ході якого члени виконкому прийняли 24 рішення з питань життєдіяльності громади та окремих її жителів.

В першу чергу, виконкомом розглянуто планове питання порядку денного, яке стосувалось стану законності та правопорядку на території громади у 2020 році. З інформацією про основні показники злочинності та заходи щодо її протидії ознайомив членів виконкому начальник відділу поліцейської діяльності № 2 Хмельницького районного управління поліції ГУНП в Хмельницькій області Олександр ДИХТЯР.

В ході засідання члени виконкому заслухали інформацію керівників Красилівської ЖЕК, Красилівського ПВКГ і Красилівського ПТМ про підсумки виконання фінансових планів та результати фінансово-господарської діяльності зазначених комунальних підприємств за 2020 рік.

Відповідно до плану роботи виконавчого комітету міської ради, розглянуто питання про благоустрій та санітарну очистку. З метою поліпшення санітарного стану населених пунктів громади та впорядкування територій підприємств, установ і організацій усіх форм власності, рішенням виконавчого комітету визначено місячник весняного прибирання з 29.03.2021 року по 29.04.2021 року та встановлено єдиним санітарним днем в громаді кожну п’ятницю.

На виконання делегованих повноважень органів виконавчої влади в галузі оборонної роботи, виконавчим комітетом прийнято рішення про сприяння організації на території громади чергового призову громадян України на строкову військову службу до лав Збройних Сил України у квітні-червні 2021 року.

Члени виконкому розглянули звернення жителів громади та прийняли рішення щодо представлення на присвоєння почесного звання України «Мати-героїня», житлових прав громадян, оренди нерухомого майна комунальної власності громади, змін у розкладі руху автобусного маршруту загального користування у місті.

Крім того, виконкомом затверджено фінансовий план комунального підприємства «Красилівська друкарня» на 2021 рік, оголошено конкурс з визначення виконавця послуг з поводження з побутовими відходами на території громади, сплановано роботу на другий квартал 2021 року та ін.

Особливу увагу було приділено сфері охорони дитинства. В результаті надано дозвіл на вчинення правочину стосовно нерухомого майна, користувачами якого є діти, надано відповідні статуси дітям, які залишились без батьківського піклування, а також затверджено висновок про доцільність позбавлення батьківських прав.

На завершення, були прийняті рішення, якими надано матеріальну допомогу 5 жителям громади на загальну суму 6,0 тис. грн. та допомогу на поховання 2 жителів громади на загальну суму 3,0 тис. грнВозможно, это изображение (одна або кілька осіб)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь