Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

РІШЕННЯ 6-Ї ПОЗАЧЕРГОВОЇ СЕСІЇ КРАСИЛІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ВОСЬОМОГО СКЛИКАННЯ ВІД 16.04.2021 РОКУ

Дата: 23.04.2021 08:28
Кількість переглядів: 702

Фото без опису

Рішення № 1

1. Про приєднання до європейської ініціативи «Угода мерів».

Рішення № 2

2. Про звернення депутатів Красилівської міської ради Хмельницької області до Президента України щодо відновлення повноважень органів місцевого самоврядування здійснювати контроль за додержанням законодавства про працю.

Рішення № 3

3. Про внесення змін до рішення міської ради від 24.12.2020 року № 9 «Про бюджет Красилівської міської територіальної громади на 2021 рік».

Рішення № 4

4. Про встановлення на 2021 рік граничного розміру кошторисної заробітної плати.

Рішення № 5

5. Про внесення змін до рішення міської ради від 12.02.2021 року № 5 «Про затвердження Плану (Програми) соціально-економічного розвитку Красилівської міської ради (територіальної громади) на 2021-2022 роки».             

Рішення № 6                  

6. Про затвердження Програми забезпечення національної безпеки на території Красилівської міської територіальної громади Хмельницького району Хмельницької області на 2021-2022 роки.

Рішення № 7

7. Про затвердження Програми підтримки обдарованої молоді Красилівської міської територіальної громади на 2021-2023 роки.

Рішення № 8

8. Про затвердження ліквідаційного балансу.                    

Рішення № 9                                                                

9. Про надання комунальному некомерційному підприємству «Красилівська багатопрофільна лікарня» Красилівської міської ради Хмельницької області та Красиліівській житлово-експлуатаційній конторі дозволу на реалізацію комунального майна.

Рішення № 10

10. Про зміну засновника комунального підприємства «ВОДОГРАЙ»

Веселівської сільської ради Красилівського району Хмельницької області. ( ДОДАТОК)

Рішення № 11

11. Про зміну засновника комунального підприємства «Мрія» Печеської сільської ради Красилівського району  Хмельницької області. ( ДОДАТОК)

Рішення № 12

12. Про зміну засновника комунального підприємства «Зоря» Воскодавинської сільської ради Красилівського району Хмельницької області. ( ДОДАТОК)

Рішення № 13

13. Про встановлення пільги на послуги міської лазні.

Рішення № 14

14. Про встановлення пільги на видачу технічних умов на водопостачання у сільській місцевості.

Рішення № 15

15. Про внесення змін до рішення міської ради від 14.08.2020 року № 9 «Про визначення орендодавця комунального майна Красилівської міської об’єднаної територіальної громади» зі спільної власності територіальних громад району.

Рішення № 16

16. Про надання Красиліівській житлово-експлуатаційній конторі дозволу на списання з балансу комунального майна.

Рішення № 17

17. Про затвердження положення про надання одноразової матеріальної допомоги жителям Красилівської міської територіальної громади в новій редакції.         

Рішення № 18                                      

18. Про створення денного центру соціально-психологічного допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та насильства за ознакою статті та затвердження його положення.

Рішення № 19

19. Про утворення мобільної бригади соціально психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та насильства за ознакою статті та затвердження її положення.

Рішення № 20

20. Про внесення змін до рішення міської ради від 07.12.2018 № 12 «Про створення тендерного комітету та затвердження Положення про тендерний комітет Красилівської міської ради Хмельницької області».

Рішення № 21

21. Про  надання  дозволу  на виготовлення  детального плану території та проекту землеустрою  щодо  відведення  земельної  ділянки  під  кладовище  села  Воскодавинці.         

Рішення № 22                             

22. Про надання громадянам дозволу на розроблення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок.

Рішення № 23

23. Про  надання  дозволів  на  розроблення  проектів  землеустрою  щодо  відведення  земельних  ділянок,  надання  земельних ділянок в користування  на умовах оренди, припинення дії договорів оренди землі.

Рішення № 24

24. Про  затвердження  технічних документацій  із  землеустрою, проектів  землеустрою  щодо відведення  земельних  ділянок та  надання  земельних  ділянок безоплатно у власність  громадянам.

Рішення № 25

25. Про  затвердження  проектів  землеустрою  щодо  відведення  земельних  ділянок,  надання  дозволу  на  розроблення  проекту землеустрою  щодо  відведення  земельної  ділянки   для  зміни  їх  цільового  призначення.

Рішення № 26

26. Про  затвердження  технічних  документації  із  землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельних  ділянок  в натурі (на місцевості)  та  надання земельних  ділянок  (невитребуваних  земельних  часток  (паїв)  в користування на  умовах  оренди.

Рішення № 27

27. Про проведення  експертної грошової  оцінки  земельної ділянки,  що  підлягає  продажу по  вул. Левадна  в  м. Красилів.

Рішення № 28

28. Про  надання  згоди  на об’єднання   земельних  ділянок.

Рішення № 29

29. Про внесення змін до договору оренди землі.

Рішення № 30

30. Про  внесення  змін  до  рішень   із  земельних  питань.

Рішення № 31

31. Про внесення  змін до рішення міської ради від 27.09.2011 року №  23 „Про затвердження переліку земельних ділянок, право на оренду яких може бути отримано на земельному  аукціоні”.

Рішення № 32

32. Про затвердження технічних документацій з нормативної грошової оцінки земельних ділянок, які розташовані на території громади.

Рішення № 33

33. Про розгляд звернень громадян із  земельних  питань.

Рішення № 34

34. Про розгляд депутатського запиту Володимира ТІХОНОВА.

                                          

 

   

 

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь