Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації «Детального плану під розташування пункту самообслуговування з допоміжними будівлями та спорудами по вулиці Франка в місті Красилі

Дата: 21.04.2021 11:09
Кількість переглядів: 357

Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації «Детального плану під розташування пункту самообслуговування з допоміжними будівлями та спорудами по вулиці Франка в місті Красилів Красилівської міської ради Хмельницького району Хмельницької області»

 

  Інформація про мету, склад та зміст містобудівної документації.

       

Територія детального планування включає в себе земельні ділянки з цільовими призначеннями – землі житлової забудови, площа ділянки 0,1001 га; землі сільськогосподарського призначення, площа ділянки 0,0457 га. Дані ділянки знаходяться по вул. І. Франка, 16. Територія ДПТ межує з землями приватної власності (цільове призначення: 02.01 - Землі житлової забудови) на території м. Красилів.

На основі комплексної оцінки території, даним детальним планом території прийнято рішення, щодо комплексного розвитку території проектування, а саме - розташування пункту самообслуговування, розворотного майданчика, автостоянки та зелених насаджень спеціального призначення та майданчик для розташування сміттєзбірників.

Містобудівною документацією передбачається зміна цільового призначення земельних ділянок на 03.15 - для будівництва і обслуговування інших будівель громадської забудови.

 

Використання території.

 

На час розроблення даного ДПТ, територія проектування  не використовується за цільовим призначенням.

 

Відомості про замовника і розробника проекту

містобудівної документації та підстава для його розроблення.

 

Замовник – Красилівська міська рада.

Виконавець – ТОВ “ЗАЦ КАРАТ”

Підстава – рішення Красилівської міської ради від 24.12.2020 року № 27 «Про виготовлення детального плану території в м. Красилів на земельну ділянку по вул. Франка».

 

Інформація про місце та строки ознайомлення

з проектом містобудівної документації.

 

З проектом містобудівної документації « Детального плану під розташування пунтку самообслуговування з допоміжними будівлями та спорудами по вулиці Франка в місті Красилів Красилівської міської ради Хмельницького району Хмельницької області » можна ознайомитися в приміщені  Красилівської міської ради (пл. Незалежності, 2, каб. № 113
тел. (380) 673834309) та на офіційному веб-сайті Красилівської міської територіальної громади: http://krasylivska.gromada.org.ua/.

Строки ознайомлення з проектом – з 21 квітня по 20 травня 2021 року включно.

 

Інформація про посадову особу,

відповідальну за організацію розгляду пропозицій.

 

Відповідальний за організацію розгляду пропозицій – начальник сектору містобудування та архітектури Красилівської міської ради Марія ДУЗЄВА.

 

 




Відомості про строк подання і строк завершення розгляду пропозицій.

 

Подання з пропозиціями подаються у строк з 21 квітня по 20 травня 2021 року включно до Красилівської міської ради.

Пропозиції подаються громадянами у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів і правил.

Надані громадськістю пропозиції підлягають реєстрації органом місцевого самоврядування та розглядаються розробником і замовником проектів містобудівної документації у місячний строк.

За результатами розгляду пропозицій заявнику надається відповідь про їх врахування або обґрунтована відмова.

 

Інформація стосовно запланованих заходів.

 

Громадські слухання відбудуться 04 травня о 10:30 годині в приміщенні Адмінбудинку за адресою: м. Красилів, пл. Незалежності, 2, третій поверх, малий зал.

 

 

 


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь