Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ОПРИЛЮДНЕННЯ ПРОЄКТУ РІШЕННЯ КРАСИЛІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ «ПРО МІСЦЕВІ ПОДАТКИ ТА ЗБОРИ НА ТЕРИТОРІЇ КРАСИЛІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ»

Дата: 24.05.2021 11:48
Кількість переглядів: 385

 

 

Відповідно до статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» повідомляємо, що 21.05.2021 в мережі Інтернет на офіційному сайті Красилівської міської ради Хмельницької області опубліковано проєкт рішення Красилівської міської ради Хмельницької області «Про місцеві податки та збори на території Красилівської міської територіальної громади».

 

Мета прийняття проекту – вдосконалення механізмів регулювання організаційно-правових відносин, пов’язаних зі сплатою місцевих податків та зборів на території Красилівської міської територіальної громади.

 

З повним змістом зазначених документів можна ознайомитись в приміщенні Красилівської міської ради Хмельницької області (буд. 2, пл. Незалежності, м. Красилів, Хмельницька обл., 31000) та на офіційному сайті Красилівської міської ради Хмельницької області (https:// http://krasylivska.gromada.org.ua/).

 

Пропозиції та зауваження від фізичних та юридичних осіб, їх об`єднань приймаються в письмовому вигляді на поштову адресу або електронною поштою протягом одного місяця з моменту опублікування проєкту даного рішення.

 

Поштова адреса: буд. 2, пл. Незалежності, м. Красилів, Хмельницька обл., 31000.

 

E-mail: krasyliv_rada@ukr.net


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь