Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Стоп булінг! Красилівська громада долучилась до соціального проекту з протидії насильства «#Школабезбулінгу»

Дата: 27.05.2021 17:05
Кількість переглядів: 494

 

Проблема насильства, зокрема булінгу та проявів агресії до особистості з метою її приниження, залишається критичною не лише в Україні, але й в усьому світі. Мільйони дітей та підлітків, вчителів страждають від їх проявів з боку інших людей, сторонніх та навіть рідних.

Саме тому головою обласної ради Віолетою Лабазюк, було ініційовано запровадження соціального проекту з протидії насильству «#школабезбулінгу», аби спільними зусиллями викорінити це ганебне явище на території Хмельницької області.

Міський голова Ніла Островська привітала учасників заходу:

«Приємно, що сьогодні в нашому місті проходить така акція, яка, нажаль, є надзвичайно актуальною. Від булінгу страждають, як жертви, так і агресори. Всі вони переживають емоційні проблеми, не вміють будувати стосунки з людьми. Дякую, пані Віолеті Лабазюк, за ініціативу та реалізацію акції «#Школабезбулінгу» та сподіваюсь, що всі присутні сьогодні отримають максимум корисної інформації».

Красилівська громада стала четвертою територіальною громадою, де під відкритим небом з школярами працювали педагоги, психологи, працівники ювенальної превенції. У формі гри та завдань вони розповіли учням про такі явища як булінг, кібербулінг, приховані прояви булінгу, а також пояснили як вберегти себе від агресії та правильно реагувати на різні провокації.

Хедлайнером заходу стала співачка, акторка популярного телесеріалу «Школа» Анна Трінчер. Дівчина поділилась зі школярами своєю історією, розповіла що в школі також була жертвою булінгу та закликала дітей не замовчувати цю проблему, а виносити на широкий загал, обговорювати з педагогами, психологами та батьками.

Фото без опису

Фото з заходу за посиланням: https://www.facebook.com/krasylivrada/posts/4262353613825021


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь