Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Розглянули питання, що стосуються різних сфер життєдіяльності громади

Дата: 03.06.2021 17:21
Кількість переглядів: 470

03 червня 2021 року під головуванням першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дмитра СКЛОННОГО пройшло чергове засідання виконавчого комітету Красилівської міської ради, в ході якого члени виконкому розглянули 20 проєктів рішень з питань, що потребували вирішення.

 

Виконавчим комітетом заслухано питання щодо обліку дітей дошкільного, шкільного віку та учнів, які проживають або перебувають на території громади, з метою забезпечення здобуття ними дошкільної та загальної середньої освіти. Рішенням виконкому закріплено територію обслуговування за закладами загальної середньої освіти міської ради та визначено відділ освіти, молоді та спорту міської ради відповідальним за створення і постійне оновлення реєстру даних про дітей дошкільного, шкільного віку та учнів.

З метою врегулювання відносин, що виникають у зв’язку з розміщенням зовнішньої реклами у населених пунктах громади, виконкомом прийнято проєкт Правил розміщення зовнішньої реклами на території Красилівської міської територіальної громади, який буде оприлюднений на сайті міської ради з метою отримання зауважень та пропозицій.

Для надання комплексної соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства або насильства за ознакою статі, виконавчим комітетом прийняті відповідні рішення, що дозволяють громаді претендувати на отримання субвенції з державного бюджету та скористатися можливістю створити ефективну службу з підтримки осіб, постраждалих від насильства.

 

Серед рішень, прийнятих на засіданні, окремі рішення стосувалися оренди нерухомого майна комунальної власності громади, розміщення виїзної торгівлі, проведення релігійною громадою мирного заходу в м. Красилів, виконання робіт з благоустрою, видалення аварійних дерев на території громади та ін.

 

На виконання повноважень у сфері охорони дитинства, розглянувши подання служби у справах дітей Красилівської міської ради, члени виконкому надали дозволи на вчинення правочинів стосовно майна, власниками та користувачами якого є діти.

 

На завершення, були прийняті рішення, якими надано матеріальну допомогу 8 жителям громади на загальну суму 6,5 тис. грн. та допомогу на поховання 4 жителів громади на загальну суму 6,0 тис. грн.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь