Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

РІШЕННЯ 7-Ї ЧЕРГОВОЇ СЕСІЇ КРАСИЛІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ВОСЬОМОГО СКЛИКАННЯ ВІД 08.06.2021 РОКУ

Дата: 15.06.2021 15:40
Кількість переглядів: 939

Рішення № 1.

Про внесення змін до рішення міської ради від 24.12.2020 року № 9 «Про бюджет Красилівської міської територіальної громади на 2021 рік».

Рішення № 2.

Про розгляд звернення юридичних осіб щодо надання пільги по платі за землю на 2022 рік.

Рішення № 3.

Про внесення змін до рішення міської ради від 24.12.2020 року № 5 «Про затвердження кошторису видатків фонду охорони навколишнього природного середовища громади на 2021 рік».

Рішення № 4.

Про передачу матеріальних активів.

Рішення № 5.

Про затвердження типової угоди про соціальне партнерство.

Рішення № 6.

Про скасування оренди приміщення, що розташоване на другому поверсі лікувального корпусу № 2 КНП ,,Красилівська багатопрофільна лікарня’                                            

Рішення № 7.

Про внесення змін до Плану (Програми) соціально-економічного розвитку Красилівської міської ради (територіальної громади) на 2021-2022 роки.                                                          

Рішення № 8.

Про бренд Красилівської міської територіальної громади Хмельницької області.

Рішення № 9.

Про створення постійної діючої комісії із встановлення факту отруєння бджіл  на території Красилівської міської територіальної громади Хмельницької області.             

Рішення № 10.

Про затвердження Положення про відділ освіти, молоді та спорту Красилівської міської ради Хмельницької області в новій редакції.

Рішення № 11.

Про внесення змін до рішення Красилівської міської ради від 10.08.2018 року № 8  «Про порядок проведення конкурсу на посади педагогічних працівників комунальної установи «Інклюзивно–ресурсний центр» Красилівської міської ради».

Рішення № 12.

Про списання будівлі незавершеного будівництва.                                                    

Рішення № 13.

Про затвердження Методики розрахунку орендної плати за майно комунальної власності Красилівської міської територіальної громади та пропорції її розподілу.

Рішення № 14.

Про затвердження Переліку об’єктів комунальної власності Красилівської міської територіальної громади, що підлягають приватизації у 2021 році.

Рішення № 15. 

Про звільнення від сплати орендної плати  за оренду майна, що належить до комунальної власності Красилівської міської територіальної громади.

Рішення № 16.

Про реорганізацію комунального підприємства "ВОДОГРАЙ" Красилівської міської ради Хмельницької області шляхом приєднання до Красилівського підприємства водопровідно-каналізаційного господарства.

Рішення № 17.

Про реорганізацію комунального підприємства "Зоря" Красилівської міської ради Хмельницької області шляхом приєднання до Красилівського підприємства водопровідно-каналізаційного господарства.

Рішення № 18.

Про реорганізацію комунального підприємства "Мрія" Красилівської міської ради Хмельницької області шляхом приєднання до Красилівського підприємства водопровідно-каналізаційного господарства.

Рішення № 19.

Про внесення змін до рішення міської ради від 16.04.2021 року № 13 «Про встановлення пільги  на послуги міської лазні».

Рішення № 20. 

Про внесення змін до рішення міської ради від 04.12.2019 року № 5 «Про затвердження порядку  організації виїзної торгівлі на території  Красилівської міської об’єднаної  територіальної громади».                                                       

Рішення № 21.

Про затвердження Статуту комунальної установи ,,Красилівський центр надання соціальних послуг’’ в новій редакції.

Рішення № 22.

Про надання матеріальної допомоги жительці Красилівської міської територіальної громади.                          

Рішення № 23.

Про реорганізацію Чернелівської сільської ради, шляхом приєднання до Красилівської міської ради.

Рішення № 24.

Про прийняття в комунальну власність Красилівської міської об’єднаної територіальної громади в особі Красилівської міської ради відумерлої спадщини.

Рішення № 25.

Про внесення змін до рішення    міської ради від 12.10.2018 № 4 «Про встановлення заборони продажу пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових суб’єктами господарювання (крім закладів ресторанного господарства) на території населених пунктів громади».                                                        

Рішення № 26.

Про затвердження Положення про порядок надання платних послуг, переліку та тарифів на платні послуги в КНП «Красилівська багатопрофільна лікарня» Красилівської міської ради Хмельницького району Хмельницької області.

Рішення № 27.

Про внесення змін до рішення міської ради від 12.03.2021 № 3 «Про затвердження складу та положення спостережної ради при комунальному некомерційному підприємстві «Красилівська багатопрофільна лікарня» Красилівської міської ради Хмельницького району Хмельницької області».

Рішення № 28.

Про внесення змін до рішення міської ради від 12.03.2021 № 4 «Про затвердження складу та положення спостережної ради при комунальному некомерційному підприємстві «Красилівський Центр первинної медико-санітарної допомоги» Красилівської міської ради Хмельницького району Хмельницької області».                                                    

Рішення № 29.

Про затвердження детального плану  території під розташування пункту самообслуговування автомобілів по вулиці Франка в м. Красилів Хмельницької області.                                                      

Рішення № 30.

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо встановлення  меж  міста Красилів.

Рішення № 31.

Про надання громадянам дозволу на розроблення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок.

Рішення № 32.

Про  затвердження  технічних документацій  із  землеустрою, проектів землеустрою  щодо відведення  земельних  ділянок та  надання  земельних  ділянок безоплатно у власність  громадянам.

Рішення № 33.

Про  затвердження  проектів  землеустрою  щодо  відведення  земельних  ділянок для  зміни  їх  цільового  призначення.

Рішення № 34.

Про  надання  дозволів  на  розроблення  проектів  землеустрою  щодо  відведення  земельних  ділянок,  надання  земельних ділянок в користування  на умовах оренди та постійне користування, припинення  права постійного користування земельними  ділянками.

Рішення № 35.

Про надання дозволу на розробку технічних документацій  із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж  земельних ділянок  в натурі (на місцевості) з правом  передачі  невитребуваних земельних  часток  (паїв)  в користування на умовах оренди.

Рішення № 36.

Про затвердження технічної документації  з нормативної грошової оцінки земельної  ділянки, яка розташована на території громади.

Рішення № 37.

Про  проведення  експертної грошової  оцінки  земельної  ділянки,  що  підлягає  продажу по  вул. Кармелюка  в  с. Чернелівка.

Рішення № 38.

Про внесення змін до рішення виконавчого  комітету Красилівської  міської  ради із  земельного  питання.

Рішення № 39.

Про  затвердження  проектів землеустрою  щодо  відведення земельних  ділянок,  право  на оренду яких може бути отримано на  земельному  аукціоні.

Рішення № 40.

Про  проведення  земельних торгів з продажу права оренди  на  земельні  ділянки.

Рішення № 41.

Про внесення  змін до рішення міської ради від 27.09.2011 року №  23 „Про затвердження переліку земельних ділянок, право на оренду яких може бути отримано на земельному аукціоні”.

Рішення № 42. 

Про  надання дозволу на розробку технічної  документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), право на оренду якої може бути отримано на земельному аукціоні.

Рішення № 43.

Про розгляд звернень громадян  із  земельних  питань.

Рішення № 44.

Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки комунальної власності.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь