Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Основні питання виконкому – підготовка закладів освіти до нового навчального року, житлово-комунальна та соціальна сфери

Дата: 17.06.2021 17:16
Кількість переглядів: 427

 

17 червня 2021 року під час чергового засідання виконавчого комітету Красилівської міської ради, яке пройшло під головуванням міського голови Ніли ОСТРОВСЬКОЇ, члени виконкому розглянули 19 питань порядку денного.

Відповідно до плану роботи виконавчого комітету міської ради розглянуто питання щодо підготовки закладів освіти громади до початку нового 2021-2022 навчального року. З метою забезпечення належної підготовки закладів загальної середньої освіти, закладів дошкільної освіти та закладів позашкільної освіти громади до початку нового навчального року, виконкомом затверджено перелік ремонтних робіт та заходів.

На засіданні члени виконавчого комітету також обговорили питання щодо відзначення в громаді Дня Конституції України і Дня молоді та прийняли відповідні рішення. До Дня молоді заплановано проведення традиційного велозаїзду «Молодь. Спорт. Майбутнє.», спортивних змагань, дискотеки (програма заходів буде розміщена додатково).

З метою забезпечення належного санітарно-епідеміологічного стану на території населених пунктів громади та переходу на нові договірні відносини, виконкомом затверджено публічний договір приєднання про надання послуг з поводження з побутовими відходами з співвласниками багатоквартирних будинків (орендарями, наймачами) та з власниками (орендарями, наймачами) індивідуальних (садиб) житлових будинків, текст якого буде опублікований в засобах масової інформації.

Рішеннями виконкому внесено зміни до фінансових планів КНП «Красилівський Центр ПМСД» та КНП «Красилівська БЛ» на 2021 рік, погоджено проведення інформаційно-розважальних заходів, надано дозволи на видалення аварійних дерев, внесено зміни до раніше прийнятих рішень та ін.

На виконання повноважень у сфері охорони дитинства, розглянувши подання служби у справах дітей Красилівської міської ради, виконавчим комітетом надано дозволи на вчинення правочинів стосовно нерухомого майна, користувачами якого є діти.

На завершення, були прийняті рішення, якими надано матеріальну допомогу 3 жителям громади на загальну суму 1,3 тис. грн., допомогу на поховання 2 жителів громади на загальну суму 3,0 тис. грн., а також одноразову матеріальну виплату жителю громади, який після підписання контракту про проходження військової служби брав участь в операції об’єднаних сил, у розмірі 2,5 тис. грн.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь