Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Сьогодні міський голова Ніла Островська зустрілася з командою юних науковців, членів наукового товариства «Успіх», учасників та призерів Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України.

Дата: 24.06.2021 18:11
Кількість переглядів: 493

Сьогодні міський голова Ніла Островська зустрілася з командою юних науковців, членів наукового товариства «Успіх», учасників та призерів Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України.

Незважаючи на обставини, які приніс карантин у наше життя, на те, що нам всім довелося перебудовувати принципи взаємодії, спілкування, наші юні науковці не втратили натхнення до конструктивної роботи і вже другий рік поспіль виборюють 1 місце серед наукових товариств міських територіальних громад Хмельницької області. Під час зустрічі наші призери ділилися своїми творчими досягненнями та враженнями від роботи у Всеукраїнському Конкурсі МАН, ставили питання міському голові.

Вітаючи юних науковців міський голова Ніла Островська відзначила:

«Найголовніше в житті кожного – це знайти справу, від якою будеш отримувати задоволення. Тоді Ви жодного дня не будете важко працювати, Ви будете насолоджуватись життям і працювати в задоволення. І від цього буде користь і Вам, і громаді – усім навколо!»

Приємно те, що в нашому місті з кожним роком зростає кількість перемог. Є сподівання, що вже через кілька років молоді та талановиті науковці, вихованці МАН України спрямовуватимуть свої знання в розвиток потенціалу нашої громади.

За якісну та результативну участь у науково-дослідницькій діяльності наші призери були нагороджені грошовими преміями, а наукові керівники отримали подяку від Виконавчого комітету Красилівської міської ради Хмельницької області.Фото без описубільше фото за посиланням:https://www.facebook.com/krasylivrada/posts/4341452915915090


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь