Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Завершено підготовку проєктів рішень на розгляд восьмої сесії міської ради

Дата: 07.07.2021 16:34
Кількість переглядів: 593

 

Для забезпечення підготовки проєктів рішень на розгляд 8-ї сесії Красилівської міської ради, 7 липня 2021 року проведено засідання постійної депутатської комісії з питань фінансів, бюджету, планування соціально-економічного розвитку, інвестицій та міжнародного співробітництва, якою опрацьовано 4 проєкти рішень, у тому числі: опрацювано питання щодо встановлення місцевих податків та зборів на території Красилівської міської територіальної громади.

Після завершення розгляду бюджетних питань, депутати провели спільне засідання усіх постійних комісій, де обговорили 29 питань порядку денного майбутньої сесії.

Депутатами розглянуто звіт про виконання плану роботи міської ради у першому півріччі 2021 року та проєкт плану роботи міської ради на друге півріччя 2021 рік.

Також обговорено проєкт Комплексної програми щодо реалізації сімейної політики на території Красилівської міської територіальної громади на 2021-2026 роки.

Інші проєкти рішень стосувалися розгляду звернень фізичних і юридичних осіб із земельних питань (10), житлово-комунального господарства громади (3), освіти (3) й культури (4) та інші питання.

Присутні депутати підтримали запропоновані проєкти рішень та рекомендували їх на розгляд пленарного засідання Красилівської міської ради, яке заплановано на 13:00 годину 9 липня 2021 року.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь