Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Результати чергового засідання виконкому міської ради

Дата: 15.07.2021 15:21
Кількість переглядів: 733

 

 

15 липня 2021 року під час чергового засідання виконавчого комітету Красилівської міської ради, яке пройшло під головуванням першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дмитра СКЛОННОГО, члени виконкому розглянули 12 проєктів рішень та одноголосно підтримали їх.

 

Відповідно до плану роботи виконавчого комітету міської ради, заслухано інформацію про звернення громадян, яких у першому півріччі 2021 року до міської ради надійшло 1675, з них 1439 складають письмові звернення. Члени виконкому проаналізували стан розгляду звернень громадян в міській раді та прийняли відповідне рішення.

 

На виконання Плану діяльності виконавчого комітету міської ради з підготовки проєктів регуляторних актів на 2021 рік, з метою регулювання відносин, що виникають у зв’язку з розміщенням зовнішньої реклами, затверджено Правила розміщення об’єктів зовнішньої реклами на території Красилівської міської територіальної громади.

 

З метою забезпечення оздоровлення та відпочинку дітей громади, які потребують соціальної підтримки, виконкомом затверджено списки дітей, які відвідають дитячий заклад оздоровлення та відпочинку «Еко Ленд» Товариства з обмеженою відповідальністю санаторій «Лісова пісня» за рахунок коштів обласного бюджету.

 

У ході засідання також розглянуто питання, що були подані службою у справах дітей. Це, зокрема − надання дозволу на вчинення правочину стосовно нерухомого майна, користувачем якого є дитина, а також затвердження пропозицій щодо обсягів потреби в субвенції на забезпечення житлом дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування.

 

Рішеннями виконкому затверджено технічні умови на водовідведення, надано дозволи на виконання земляних робіт, видалення аварійних дерев на території громади та ін.

 

На завершення, були прийняті рішення, якими надано матеріальну допомогу 11 жителям громади на загальну суму 11,0 тис. грн. та одноразову матеріальну виплату 3 жителям громади, які підписали контракт про проходження військової служби у Збройних Силах України, у розмірі 7,5 тис. грн.Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь