Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Інвестиційна програма Красилівського підприємства теплових мереж у сфері теплопостачання на 12 місяців з 01.10.2021р по 30.09.2022 р.

Дата: 03.08.2021 17:08
Кількість переглядів: 411

інвестиційної програми Красилівського підприємства теплових мереж  у  сфері теплопостачання на 12 місяцівз 01.10.2021р по 30.09.2022 р.

 

На території м.Красилів послуги з виробництва, транспортування та постачання теплової енергії надає Красилівське підприємство теплових мереж. Система теплопостачання міста централізована.

Діє як підприємство комунальної власності територіальної громади міста. Комунальне підприємство у своїй діяльності керується Законом України        « Про підприємства в Україні» іншими законами України та підзаконними нормативно-правовими актами, а також рішеннями та розпорядженнями міської ради та діє відповідно затвердженого рішенням  сесії Красилівської міської ради  від 10.09.2009  р №18 року «Статуту комунального підприємства теплових мереж  Красилівської міської ради». Відповідно до статуту Красилівське ПТМ є юридичною особою з дня його державної реєстрації.

Комунальне підприємство - самостійний статутний суб’єкт з правами юридичної особи, який здійснює виробничу діяльність з метою одержання прибутку. Комунальне підприємство не має в своєму складі інших юридичних осіб. Підприємство має круглу печатку, штампи і бланки зі своїм найменуванням, інші реквізити, самостійний баланс, розрахункові та інші рахунки в установах банку.

Відповідно до виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців: 31000, Хмельницька область м.Красилів, вул.Богдана Хмельницького,2, тел. (097 990 1760) (начальник), (098 810 1725) (головний бухгалтер).   

Ідентифікаційний код  – 14151814.

Форма власності – комунальна.

Метою діяльності Підприємства є:

  • систематична господарська діяльність з виробництва теплової енергії в т.ч. пари та гарячої води, транспортування її магістральними та місцевими розподільчими тепловими мережами, постачання теплової енергії всім категоріям споживачів для потреб централізованого опалення, вентиляції та гарячого водопостачання;
  • досягнення економічних і соціальних результатів та з метою отримання прибутку.

 

Організаційно-правова форма господарювання – 150 комунальне підприємство.

 На балансі підприємства знаходиться 11 котелень із них 8 котелень на природному газі та 3 котельні на твердому паливі

          Комунальні послуги по теплопостачанню отримує 5 житлових будинків в яких знаходиться 124 квартири та 22 бюджетні установи. Теплопостачання надається постійно без будь-яких зупинок з дотриманням вимог теплового режиму у відповідності до температури зовнішнього повітря. Підприємство транспортує теплову енергію споживачам по трубопроводах підземної, канальної та надземної прокладки, протяжність яких становить 4,1 км. в двотрубному вимірі із них 1,2 км. а це тільки 30% прокладені із попередньо ізольованих трубопроводів.

Засновником Комунального підприємства є Красилівська міська рада. Головною метою діяльності Комунального підприємства є забезпечення необхідною кількістю теплової енергії на потреби опалення та гарячого водопостачання (підігрів води) для задоволення комунально-побутових, господарських та інших потреб всіх груп споживачів, а також виконання функцій по експлуатації об’єктів теплопостачання, як власних, так і інших на договірних умовах з їх власником.

Комунальне підприємство виробляє стратегію перспективного розвитку теплопостачання міста в цілому і координує діяльність об’єктів виробництва тепла незалежно від форм власності; проводить технічну політику та здійснює проектування, будівництво, ремонт і експлуатацію об’єктів промислового та соціально-побутового призначення, видає технічні умови на підключення (до) та відключення від теплових мереж та контролює їх виконання, а також виконує спеціалізовані ремонтні та монтажні роботи.

Красилівське підприємство теплових мереж  розробило інвестиційну програму в сфері теплопостачання, яка включає такі заходи:

  1. Заміна та встановлення насоса моноблочного EL.SPER. CS 65-160B  (11,00 KW).
  2. Встановлення теплових лічильників d50 -з шт , та теплових лічильників d32-1 шт, заміна прокладок та інші супутні матеріали.

 

Заміна та встановлення насоса моноблочного EL.SPER.CS65-160B (11,00 KW).

 

Даний проект включає в себе модернізацію, а саме заміну та встановлення насоса моноблочного EL.SPER.CS 65-160B (11,00 KW) на котельні за адресою по вул.________________________________________,

Все обладнання , яке знаходиться в котельні, морально застаріло та фізично зношене, не економне, з низькою віддачею коефіцієнта корисної дії.

В зв’язку зі зміною приєднаного навантаження та зміною теплової схеми котельні передбачається повна заміна насосного обладнання. Насоси, які недоцільно використовувати по причині зміни теплового навантаження через відключення/підключення споживачів від/до теплових мереж, так як їх потужність занадто велика для забезпечення споживачів тепловою енергією, передбачено замінити згідно розробленого проекту на сучасний насос моноблочний EL.SPER.CS 65-160B (11,00 KW)  з більшим ККД, та меншим споживанням електричної енергії, що забезпечить належне функціонування системи теплопостачання, та економії енергетичних ресурсів.

 

 

 

Встановлення теплових лічильників d50 -з шт , та теплових лічильників d32-1 шт, заміна прокладок та інші роботи.

Впровадження     засобів     обліку   та   регулювання     споживання теплової енергії , для забезпечення 100% обліку теплової енергії споживачів передбачено в інвестиційній програмі на 2021 рік 115,088 тис. грн. власні кошти підприємства з отриманого від господарської діяльності прибутку.

Основним призначенням впровадження проекту є зниження втрат тепла та облік виробленого тепла.

Всі роботи будуть проводитись господарським способом Красилівського ПТМ.

 

Період  реалізації  та загальна сума Інвестиційної програми

 

Періодом реалізації даної інвестиційної програми 2021- 2022 р. Загальна сума коштів, що передбачена інвестиційною програмою на 2021р становить 143,0 тис.грн. (без ПДВ).

Начальник Красилівського ПТМ                     Олександр Ковальчук

З пропозиціями та зауваженнями звертатися до комунального підприємства теплових мереж "Красилівське підприємство теплових мереж" строком до 17.08.2021 року.

За адресою:

Україна, 31000, Хмельницька обл., місто Красилів, ВУЛИЦЯ БОГДАНА ХМЕЛЬНИЦЬКОГО, будинок 2

Фото без описуДОДАТОК 2

ДОДАТОК 3

ДОДАТОК 4

ДОДАТОК 5

ДОДАТОК 6

ДОДАТОК 7 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь