Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Підсумки чергового засідання виконавчого комітету міської ради

Дата: 05.08.2021 16:56
Кількість переглядів: 516

 

 

05 серпня 2021 року під головуванням міського голови Ніли ОСТРОВСЬКОЇ пройшло чергове засідання виконавчого комітету Красилівської міської ради, в ході якого члени виконкому заслухали та обговорили 15 питань порядку денного, що стосувалися як різних сфер життєдіяльності громади, так і окремих жителів.

Відповідно до плану роботи виконавчого комітету міської ради розглянуто питання щодо відзначення в громаді Дня Державного Прапора України та 30-ї річниці незалежності України і прийнято відповідне рішення (програма заходів буде розміщена додатково). До Дня незалежності України, традиційно, передбачено надання членам сімей загиблих під час проведення антитерористичної операції (операції об’єднаних сил) на сході України, які проживають на території громади, щорічної одноразової матеріальної допомоги.

Рішеннями виконавчого комітету доповнено План діяльності виконавчого комітету Красилівської міської ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2021 рік, утворено консультаційні пункти щодо дій у надзвичайних, ситуаціях, при пожежах та інших небезпечних подіях на території громади, проведено повідомну реєстрацію колективного договору, взято до відома повідомлення про проведення турніру з міні-футболу в м. Красилів.

З метою забезпечення оздоровлення та відпочинку дітей громади, які потребують соціальної підтримки, виконкомом затверджено списки дітей, які відвідають дитячий заклад оздоровлення та відпочинку «АІСТ» Товариства з обмеженою відповідальністю Пансіонат з лікування «АІФА» за рахунок коштів обласного бюджету.

Під час засідання члени виконкому розглянули питання в сфері орендних відносин, будівництва, житлових прав громадян, а також заслухали інформацію щодо виконання рішень, які перебували на контролі.

На виконання повноважень у сфері охорони дитинства, розглянувши подання служби у справах дітей Красилівської міської ради, виконавчим комітетом надано дозволи на вчинення правочинів стосовно нерухомого майна, користувачами і власниками якого є діти.

На завершення, були прийняті рішення, якими надано матеріальну допомогу 15 жителям громади на загальну суму 13,8 тис. грн. та допомогу на поховання жителя громади в розмірі 1,5 тис. грн.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь