Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Марш захисників України

Дата: 25.08.2021 14:27
Кількість переглядів: 431

«Сьогодні ми вшановуємо всіх Героїв, для яких Україна була і є понад усе, навіть понад власне життя, яке окремі з них поклали за вільну і незалежну державу. Саме завдячуючи нашим Героям, ми маємо можливість сьогодні працювати та розбудовувати рідний край» - Ніла Островська

Тож знаково, що саме сьогодні, 24 серпня, у день, коли держава відзначає важливу дату – 30-ту річницю незалежності України, в Красилівській громаді вперше пройшов «Марш захисників України», участь в якому взяли учасники бойових дій, волонтери, громадські активісти, воїни та ветерани української армії і добровольчих батальйонів, духовенство та керівництво.

Хвилиною мовчання та покладанням квітів до пам'ятника Героям України та Дошки Слави учасники маршу, матері загиблих воїнів-земляків та жителі міста вшанували Героїв, які, відстоюючи свободу і незалежність країни, віддали своє життя в ім’я майбутніх поколінь. Священнослужителі міста в молитвах згадали воі?нів та помолилися за упокіи? і?хніх душ.

Учасники маршу поклали квіти вдячності до пам'ятника Тарасу Григоровичу Шевченку та перейшли на урочисті заходи, які відбулися в міському парку відпочинку, у літньому майданчику.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь