Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Ніхто не об’єднує нас так, як Бог та Україна!

Дата: 14.09.2021 08:36
Кількість переглядів: 368

 

В рамках святкування 577-ї річниці з часу першої писемної згадки про Красилів, у міському парку відпочинку відбувся четвертий молитовний сніданок, що об’єднав духовенство, депутатів міської ради, членів виконавчого комітету, керівників підприємств та установ нашого міста. Приємно, що в заході також взяла участь голова Хмельницької обласної ради – Віолета Лабазюк.

До запрошених з вітальним словом звернулась Ніла Островська: «Господь подарував нам цю прекрасну землю, і сьогоднішній мирний сонячний день! Ми з вами докладаємо максимально зусиль, щоб наш рідний Красилів був насправді красивим та сильним. Сьогодні ми з вами об’єднуємось у спільній молитві і просимо Господа Бога допомагати нам у всіх наших праведних справах. Адже ніхто не об’єднує так, як Бог і Україна!» Після промови міського голови, усі присутні об’єдналися у спільній молитві «Отче наш».

За заслуги перед Помісною Українською Православною Церквою та побожим народом, благочинний Української Православної Церкви України протоієрей отець Микола нагородив міського голову Благословенною грамотою та орденом.

Щирим і хвилюючим було спілкування учасників молитовного сніданку. Впродовж заходу звучали музичні твори, слова подяки та молитва про дарування щедрих благодатей Україні, Красилову і красилівчанам.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь