Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Красилівську родину з 577-річчям рідного міста привітала міський голова Ніла Островська:

Дата: 14.09.2021 08:36
Кількість переглядів: 491

 

«Дорогі красилівчани, ми всі різні, але ми рівні, у нас можуть бути різні погляди, але нас усіх об’єднує любов до рідної землі та любов до рідного міста. Тому сьогодні в нас піднесений настрій, ми відпочиваємо, святкуємо і насолоджуємось красою рідного Красилова. Але найбільша краса і цінність нашої землі – це ви, красилівчани, бо саме ви робите Красилів найкращим! Слава усім вам! Слава рідному Красилову! Слава Україні!»

Традиційно до Дня міста присвоюється звання «Почесний громадянин міста Красилів», яке цьогоріч отримала ПАЛАМАРЧУК Людмила Іванівна – директор колективного підприємства «Побутсервіс», яка у 1986 році нагороджена Орденом «Знак пошани», у 2015 році визнана «Кращим господарником року», двічі одержувала відзнаку «Відмінник служби побуту України», п’ять років поспіль була членом ради директорів при Міністерстві побутового обслуговування України від Хмельницької області, вісім разів обиралась депутатом районної ради.

Також міський голова нагородила грамотами та вручила подяки таким мешканцям Красилова:

1.За вагомі особисті заслуги, жертовність та героїзм у захисті незалежності української держави нагороджено ПРИСЯЖНЮКА Костянтина Васильовича, учасника бойових дій.

2. За вагомий особистий внесок у підтримку та розвиток волонтерського руху нагороджено ВОЛЕНЧУК Оксану Володимирівну, волонтерку.

3. За високу результативність у чемпіонатах України та міжнародних змаганнях із шахів нагороджено КОРОЛЬЧУК Владиславу, вихованку шахового гуртка Будинку творчості дітей та юнацтва Красилівської міської ради

4. За багаторічну сумлінну працю, високий рівень професійної майстерності та творчий підхід до реалізації завдань сучасної державної політики в галузі освіти нагороджено:

-БАЗЮК Олену Анатоліївну – вчителя початкових класів Красилівської загальноосвітньої школи I-III ступенів № 3.

-ГОРДУ Ольгу Іванівну – вчителя початкових класів Красилівського навчально-виховного комплексу «Гімназія та загальноосвітня школа I ступеня».

5. За вагомий внесок у соціально-економічний розвиток Красилівської міської територіальної громади та активну громадську позицію нагороджено:

-БОГУЦЬКУ Наталю Сергіївну – виконуючу обов’язки директора приватного акціонерного товариства «Красилівський цукровий завод»

-МАРШАЛА Віктора Володимировича – фізичну особу- підприємця.

-ТІМОТІЄВИЧА Ігоря Олександровича – фізичну особу-підприємця.

6. За багаторічну сумлінну працю, вагомі трудові здобутки та високу професійну майстерність нагороджено:

-МАЙДАНЦЯ Олега Миколайовича – начальника дільниці служби енерговодопостачання Красилівського промислового майданчика Бердичівського лінійного виробничого управління магістральних газопроводів.

-МЕЛЬНИКА Костянтина Івановича – налагоджувальника устаткування у виробництві харчової продукції цеху розливу Дочірнього підприємства приватного акціонерного товариства «Оболонь» «Красилівське».

7. За любов до рідного міста, проявлену ініціативу, вагомий внесок у створення бренду громади та активну життєву позицію оголошено Подяку ГУДИМІ Олені Володимирівні – жительці міста.

8. За професіоналізм, високу майстерність, розвиток та популяризацію національної хореографічної культури і активну участь у мистецьких заходах рідного міста оголошено Подяку хореографічній студії «ВІЗЕРУНОК» Центру культури і дозвілля «Перлина», керівник Сергій БЕРЕЗЮК, балетмейстер Іванна КРИЖАНІВСЬКА.

9. За проявлену ініціативу, безкорисливість та вагомий внесок у розвиток Красилівської міської територіальної громади оголошено Подяку:

-ІЛЬЧУКУ Володимиру Всеволодовичу – жителю міста

-ЛІТВІНЧУКУ Миколі Семеновичу – робітнику Красилівського навчально-виховного комплексу «Гімназія та загальноосвітня школа I ступеня».

10. За сумлінне виконання службових обов’язків, вагомий внесок у забезпечення законності, правопорядку, захисту конституційних прав і свобод громадян оголошено Подяку:

-ЛЕМБАСУ Володимиру Володимировичу, майору поліції, старшому інспектору сектору реагування патрульної поліції відділу поліцейської діяльності №2 Хмельницького районного управління поліції Головного управління національної поліції в Хмельницькій області.

-ОСАДЧУКУ Вадиму Миколайовичу, підполковнику поліції, заступнику начальника відділу поліцейської діяльності №2 Хмельницького районного управління поліції Головного управління національної поліції в Хмельницькій області.

-ЮРЧЕНКУ Сергію Валерійовичу, старшому лейтенанту поліції, інспектору сектору реагування патрульної поліції відділу поліцейської діяльності №2 Хмельницького районного управління поліції Головного управління національної поліції в Хмельницькій області.

Щороку красилівчани активно долучаються до покращення благоустрою рідного міста. Уже традиційно і цього року визначено переможців конкурсу, оголошеного до Дня міста. Тож, Грамотами виконавчого комітету міської ради нагороджено:

1. Жителів багатоквартирного житлового будинку № 138 «А» по вулиці Михайла Грушевського за перемогу в конкурсі до Дня міста у номінації «Найкраща прибудинкова територія».

2. Жителів багатоквартирного житлового будинку № 4 по вулиці Василя Стуса за перемогу в конкурсі до Дня міста у номінації «Найкраща прибудинкова територія».

3. Жителів багатоквартирного житлового будинку № 21 по вулиці Заводській за перемогу в конкурсі до Дня міста у номінації «Найкраща прибудинкова територія».

4. Жителів другого під’їзду багатоквартирного житлового будинку № 33 «Б» по вулиці Центральній за перемогу в конкурсі до Дня міста у номінації «Найкращий під’їзд багатоквартирного житлового будинку».

5. СОЛТИСА Миколу Тарасовича та СОЛТИС Галину Іванівну, жителів будинку № 5 по вулиці Мічуріна за перемогу в конкурсі до Дня міста у номінації «Найкраща територія біля садиби»

6. МАРЧЕНКОВУ Катерину Кузьмівну, жительку будинку № 47 по вулиці Івана Франка за перемогу в конкурсі до Дня міста у номінації «Найкраща територія біля садиби».

7.Ресторан «Колос» по вулиці Михайла Грушевського, 61 за перемогу в конкурсі до Дня міста у номінації «Найкраща територія біля підприємства, установи та організації (магазину)».

8.За любов до рідного міста, проявлену ініціативу, особистий внесок у благоустрій міста Красилів, Грамотою виконавчого комітету міської ради нагороджено:

-ШЕСТАКОВА Олександра Васильовича, жителя багатоквартирного житлового будинку по вулиці Добровольського,10.

-ЯРМОЛЕНКО Наталію Олександрівну, жительку багатоквартирного житлового будинку по вулиці Лермонтова, 5

9. Нагороджено молодят красилівчан, які сьогодні стали на весільний рушник, – Анну САМБОРСЬКУ та Ярослава ДЕРЕВЕНЬКА.

До заходу долучились народний депутат України Олена Копанчук, голова Хмельницької обласної ради Віолета Лабазюк, депутат Хмельницької обласної ради Тетяна Крупа, які звернулись до красилівчан з вітальним словом та вручили міському голові грамоти за вагомий особистий внесок у розбудову та утвердження місцевого самоврядування, високий професіоналізм, активну діяльність, спрямовану на вирішення питань соціально-економічного розвитку територіальної громади, відродження і зміцнення духовно-моральних цінностей у суспільстві на теренах Хмельниччини та з нагоди Дня міста.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь