Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Завершила роботу 11 позачергова сесія міської ради.

Дата: 16.09.2021 14:32
Кількість переглядів: 480

 

Сьогодні, 16 вересня 2021 року, провела свою роботу 11-та позачергова сесія Красилівської міської ради. У роботі сесійного засідання під керівництвом міського голови Ніла Островська взяли участь 20 депутатів, вони розглянули 5 проєктів рішень із різноманітних питань та підтримали їх.

Зокрема, за рахунок перерозподілу 1 200,00 тис.грн. на найбільш затребуванні напрямки використання, скориговано бюджет громади 2021 року:

* виділено кошти в сумі 49,998 тис.грн. на виготовлення проєктно-кошторисної документації для облаштування кисневої станції у відділенні екстреної медичної допомоги Комунального неприбуткового підприємства «Красилівська багатопрофільна лікарня»;

* на 100,00 тис.грн. буде закуплено запасних частин та шин для автобусів Красилівського підприємства теплових мереж, які забезпечують громадське перевезення по території громади.

Красилівська житлово-експлуатаційна контора продовжує підсипати дороги громади щебеневою сумішшю і для її придбання та доставки додатково закладено 50,00 тис.грн.

Також, громадою прийнята субвенція з державного бюджету на реалізацію програми «Спроможна школа для кращих результатів» в сумі 3757,00 тис.грн., за рахунок якої буде проведено ремонти у двох спортивних залах Красилівської загальноосвітньої школи № 1. На співфінансування цієї субвенції з бюджету громади виділено 417,459 тис.грн.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь