Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Чергове засідання виконавчого комітету міської ради

Дата: 23.09.2021 15:46
Кількість переглядів: 460

 

 

23 вересня 2021 року під час чергового засідання виконавчого комітету Красилівської міської ради, яке пройшло під головуванням першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дмитра СКЛОННОГО, члени виконкому розглянули 12 питань з різних сфер життєдіяльності громади.

 

На виконання Плану діяльності виконавчого комітету міської ради з підготовки проєктів регуляторних актів на 2021 рік, розглянувши звернення Красилівського підприємства теплових мереж щодо приведення розміру тарифу на послуги міського пасажирського транспорту у відповідність до економічно обґрунтованих витрат, враховуючи зростання вартості паливно-мастильних матеріалів та розміру мінімальної заробітної плати, скориговано тариф на послуги з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування в м. Красилів, який вступить у дію з наступного дня після його оприлюднення в засобах масової інформації.

 

Члени виконкому розглянули звернення жителів громади та прийняли рішення щодо житлових прав громадян (продовження термінів тимчасового проживання), виїзної торгівлі та видалення аварійних дерев.

 

Виконавчий комітет взяв до відома повідомлення представників різних релігійних конфесій щодо проведення з дотриманням карантинних вимог

03 жовтня 2021 року у міському парку відпочинку в м. Красилів мирного масового заходу «Свята подяки», який передбачає концертну програму, частування та дитячі розваги.

 

У ході роботи члени виконкому також розглянули та погодили передачу комунального майна в оренду, технічні умови на водопостачання та водовідведення і плани реконструкції зовнішніх електричних мереж на території громади.

 

На завершення, були прийняті рішення, якими надано 11 жителям громади з особливими потребами матеріальну допомогу до Міжнародного дня глухих, допомогу на поховання жителя громади в розмірі 1,5 тис. грн. та матеріальну допомогу 13 жителям громади на загальну суму 7,4 тис. грн.Фото без опису

 

 

            

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь