Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

«Ставлення до людей похилого віку має бути шанобливим, кожен з нас має віддячити їм за недоспані ночі, за турботу, любов і підтримку»

Дата: 01.10.2021 11:46
Кількість переглядів: 468

«Ставлення до людей похилого віку має бути шанобливим, кожен з нас має віддячити їм за недоспані ночі, за турботу, любов і підтримку»

Ніла Островська

Піклування про людей похилого віку – справа всього суспільства, адже, саме старші люди зберегли для нас найкращі національні традиції, навчили долати труднощі та бути достойними свого краю і держави.

Не залишені без уваги жителі громади, які потребують стороннього догляду. Для 190 осіб похилого віку Центр соціальних послуг регулярно надає послугу – догляд вдома, в рамках якої соціальні робітники допомагають вести домашнє господарство, придбати продукти, надають психологічну підтримку тощо. Крім того, 1149 літніх осіб користуються послугами перукаря, пралі, швачки, взуттєвика.

Сучасний світ диктує тенденції для активного співіснування осіб похилого віку з молодим поколінням, поколінням гаджетів і новітніх технологій.

Враховуючи це, за ініціативою міського голови запроваджено «Університет третього віку» для осіб віком 55+. Слухачами університету є 12 жителів нашої громади, які активно опановують комп’ютерну грамотність.

Служби соціальної сфери нашої громади створюють усі можливості для підтримки осіб похилого віку та збільшення їхнього життєвого потенціалу.

Безмежна вдячність вам, дорогі представники старшого покоління, за безцінні знання та слушні поради, за готовність підтримати і допомогти, за гідний приклад для наслідування!Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь