Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Завершила роботу дванадцята чергова сесія міської ради

Дата: 08.10.2021 12:58
Кількість переглядів: 407

Сьогодні, 8 жовтня 2021 року, завершила свою роботу 12-та чергова сесія Красилівської міської ради. У роботі сесійного засідання під керівництвом міського голови Ніли ОСТРОВСЬКОЇ взяли участь 18 депутатів, розглянуто та ухвалено 29 проєктів рішень із різноманітних питань.

Зокрема, за рахунок перерозподілу 1 370,670 тис.грн. на найбільш затребуванні напрямки використання, внесено зміни до бюджету 2021 року.

Значна частина цих коштів буде направлена на забезпечення роботи у осінньо-зимовий період Красилівської житлово-експлуатаційної контори:

* на закупівлю солі, піску та відсіву виділено 100,00 тис.грн.;

* 49,90 тис.грн. направляється на придбання щебеню для поточного ремонту доріг громади у сільській місцевості, який буде проводитися власними силами Красилівської ЖЕК;

* на оплату поточного ремонту дорожнього покриття по вул. Шевченка також передбачено 49,90 тис.грн.;

* для забезпечення безпеки руху на дорогах громади, 131,00 тис.грн. направиться на придбання дорожніх знаків, штучних обмежувачів руху транспорту та оплати послуг із нанесення дорожньої розмітки.

700,00 тис.грн. спрямовано на завершення будівельних робіт з реконструкції відділення невідкладної медичної допомоги Красилівської багатопрофільної лікарні.

Виділено кошти в сумі 100,00 тис.грн. на влаштування систем пожежної сигналізації у школі та садочку села Чепелівка.

Для підтримки громадської ініціативи жителів вул. Гоголя, 90,00 тис.грн. буде направлено на співфінансування будівництва каналізаційної мережі по цій вулиці;

Міська рада передбачила 65,20 тис.грн. на виплату компенсацій фізичним особам, які надають соціальні послуги громадянам похилого віку, та 4,5 тис.грн. на оплату послуг звязку для надання пільг окремим категоріям громадян.

Для проведення виїзних ігор ГО «Футбольний клуб «Красилів», передбачені кошти в сумі 30,00 тис.грн. на фінансову підтримку громадської організації.

 

          Депутати затвердили Положення про Порядок надання платних послуг, їх перелік та тарифи на платні послуги КНП «Красилівський Центр первинної медико-санітарної допомоги». Цими послугами зможуть скористатися жителі громади, які не уклали угоди із сімейними лікарями, громадяни інших населених пунктів, а також іноземні громадяни.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь