Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Красилівська громада вітає жителів Печеського старостинського округу

Дата: 14.10.2021 19:28
Кількість переглядів: 528

Саме сьогодні,14 жовтня, в день, коли в країні відзначають День Українського козацтва, День захисників та захисниць України і свято Покрови Пресвятої Богородиці, жителі Печеського старостинського округу в черговий раз довели свою щиру й сердечну любов до рідного краю, влаштувавши чудове свято з нагоди Дня села.

Із запашним короваєм на свято завітали міський голова Ніла Островська, перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Дмитро Склонний та секретар Красилівської міської ради Ірина Морозович.

Перед початком святкового дійства, керівництво громади вшанували пам’ять покладанням квітів на могилу загиблого Героя-захисника України Миколи Грабарчука. 

Святкова частина розпочалась зі згадки про захисників та захисниць України, які боронять наші кордони і, завдячуючи яким, ми маємо мир на нашій території. Також хвилиною мовчання вшанували пам'ять тих, хто віддав найдорожче – своє життя!

Зі щирими словами подяки до жителів села звернулась міський голова Ніла Островська: 

«Приємно сьогодні бути разом з вами і всією Красилівською громадою святкувати День села Печеське! Сьогодні день, який поєднав і минуле, і сьогодення – ми вшановуємо наших захисників і дякуємо їм за сьогоднішній мирний день та за  можливість  святкувати такі події.
Вітаю кожного жителя вашого прекрасного села Печеське, бажаю щоб в кожній домівці панувала Божа благодать, щоб народжувалось якнайбільше діток, щоб тільки радість, добро і щастя панували у ваших серцях! Слава усім вам! Слава Україні!»

За високий професіоналізм, особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету і територіальної цілісності української держави міський голова вручила медалі « ЗА ОБОРОНУ РІДНОЇ ДЕРЖАВИ»: ВАРЧЕНКУ Сергію Віталійовичу, ЖДАНОВУ Миколі Володимировичу, КРИВІЦЬКОМУ  Сергію Михайловичу, КУЛІ Андрію Мар’яновичу, ШЕВЧУКУ Андрію Олексійовичу.

Грамотами виконавчого комітету міської ради Ніла Островська нагородила:
 
ВОЛИЦЬКОГО Валерія Степановича - фермера-одноосібника;
ТКАЧУКА В’ячеслава Олександровича - фізичну особу-підприємця;
ФЕДЧЕНКА Володимира Олексійовича - директора ТОВ «Агропартнер-1»;
ШЕВЧУК Антоніну Антонівну - жительку с. Печеське;
Фермерське господарство «ВІКТОРІЯ» - керівники ЯНКОВИЧ Віктор Петрович та ЯНКОВИЧ Олександр Петрович.

Село Печеське красиве і квітуче, але справжньою окрасою є люди. Вони живуть поруч, вони скромні  і працьовиті. 

На святі Ніла Островська також вітала від найменшеньких жителів села до найповажніших – найстарших, дітей, які вперше в цьому році сіли за шкільні парти, багатодітні родини, жительку, яка має почесне звання «Мати-героїня».

Продовжувалися заходи виступами артистів художньої самодіяльності будинку культури села Печеське, учнів школи, місцевих жителів, також присутніх потішили виступи творчих колективів Центру культури і дозвілля «Перлина».

Під час концерту всі присутні пригощалися запашним короваєм від Красилівської міської ради.

На площі будинку культури усі жителі с. Печеське мали можливість насолодитись музикою народного аматорського духового оркестру Центру культури і дозвілля «Перлина», переглянути виставку творчих робіт учнів школи, сфотографуватись на різноманітних фотозонах, а для дітей працював батут та інші дитячі розваги.

А на завершення святкування Дня села,  для односельчан та гостей свята було організовано пригощення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь