Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

,,Вакцинація – єдиний можливий шлях подолати пандемію, запобігти важкому перебігу хвороби та уникнути летального наслідку.’’  Міський голова Ніла Островська. 

Дата: 22.10.2021 15:31
Кількість переглядів: 444

Сьогодні відбулася робоча онлайн – нарада керівництва Хмельницької обласної державної адміністрації та обласного Департаменту охорони здоров’я щодо стану забезпечення киснем стаціонарних відділень лікарень області, в якій взяли участь: міський голова Ніла Островська, заступник міського голови Марина Слободянюк та головний лікар Красилівської багатопрофільної лікарні Денис Дудко.
В Красилівській багатопрофільній лікарні, станом на сьогодні, перебуває 114 хворих, з яких лише двоє вакцинованих та мають відносно легкий перебіг захворювання. 4 пацієнти перебувають в реанімаційному відділенні у важкому стані. Близько 60 хворих потребують постійної чи періодичної кисневої підтримки.   
На даний час в Хмельницькій області наявні перебої у постачанні медичного кисню виробниками, у зв’язку із значним перенавантаженням виробництва, пов’язаного із різким збільшенням кількості хворих на COVID-19, які потребують кисневої підтримки в лікарнях області. Однак, ситуація в Красилівській багатопрофільній лікарні контрольована – для забезпечення кисневої підтримки хворих задіяно 4 кріоциліндра ємністю 0,85 т., 47 кисневих балонів, 5 придбаних  кисневих концентраторів високого тиску продуктивністю 70 л. на хвилину та 33 пересувні (палатні) кисневі концентратори. Очікується поповнення запасів рідкого та газоподібного кисню.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь