Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Основне із чергового засідання виконавчого комітету міської ради

Дата: 18.11.2021 15:54
Кількість переглядів: 494

18 листопада 2021 року під головуванням міського голови Ніли ОСТРОВСЬКОЇ пройшло чергове засідання виконавчого комітету Красилівської міської ради, в ході якого члени виконкому одноголосно підтримали 25 запропонованих проєктів рішень.

Виконавчий комітет розглянув питання щодо проведення в громаді заходів до Дня Гідності та Свободи (21 листопада 2021 року) і Дня пам’яті жертв голодоморів (27 листопада 2021 року) з дотриманням карантинних вимог та прийняв відповідне рішення.

Рішеннями виконавчого комітету визначено та закріплено території обслуговування за закладами загальної середньої освіти, внесено зміни до фінансового плану комунального некомерційного підприємства, скориговано тарифи на послуги теплопостачання для бюджетних установ та інших споживачів через збільшення вартості природного газу, проведено повідомну реєстрацію колективного договору та ін.

Члени виконкому підтримали проведення на території громади заходів у рамках Всесвітньої акції «16 днів проти насильства», що будуть відбуватись з 25 листопада по 10 грудня 2021 року в закладах освіти, культури та серед жителів громади.

З метою об’єднання зусиль підприємств, установ, організацій, представників бізнесових і банківських структур та усієї громади для здійснення мрій дітей із сімей, які опинились у складних життєвих обставинах, і проживають на території громади, члени виконавчого комітету оголосили акцію «Миколаєм може бути кожен». «Приємно, що щороку підприємці, підприємства та жителі громади долучаються до цієї акції. Запрошую усіх і цього року активно долучатись до здійснення дитячих мрій!» – підсумувала Ніла ОСТРОВСЬКА.

Під час засідання члени виконкому розглянули питання в сфері орендних відносин, виїзної торгівлі, соціального захисту, житлових прав громадян, а також питання, що були подані Службою у справах дітей міської ради.

На завершення, прийнято рішення, якими надано матеріальну допомогу 3 жителям громади на загальну суму 3,0 тис. грн., допомогу на поховання 2 жителів громади на загальну суму 3,0 тис. грн., а також одноразову матеріальну виплату жителю громади, який підписав контракт про проходження військової служби у Збройних Силах України, у розмірі 2,5 тис. грн.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь