Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Представники міської ради взяли участь у ІІ Форумі керуючих справами

Дата: 22.11.2021 10:54
Кількість переглядів: 377

 

                       

        19 листопада 2021 року відбувся ІІ Форум керуючих справами «Ефективна система управління громадою», у роботі якого взяли участь міський голова Ніла ОСТРОВСЬКА та керуючий справами (секретар) виконавчого комітету міської ради Тетяна РОМАНЮК. Захід складався з двох панельних дискусій та відзначення переможців конкурсу «Кращий керуючий справами».

        Модератором панельної дискусії «Впровадження інновацій у службі в органах місцевого самоврядування» була Ніла ОСТРОВСЬКА, голова платформи «Управління людськими ресурсами». «Виклики, що стоять перед місцевим самоврядуванням, вимагають професійних кадрів, тому ми всі в очікуванні нового Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», який підвищить престижність служби в органах місцевого самоврядування і буде сприяти формуванню професійного складу працівників з належними умовами оплати праці», – наголосила вона.

        В рамках ІІ Форуму керуючих справами також було відзначено переможців конкурсу «Кращий керуючий справами», перемогу в якому у номінації «Кращий керуючий справами виконавчого комітету міської ради» отримала Тетяна РОМАНЮК, керуючий справами (секретар) виконавчого комітету Красилівської міської ради.

         Учасники Форуму обговорили питання щодо впровадження інновацій у службі в органах місцевого самоврядування, синергії людського потенціалу та е-сервісів для досягнення ефективного результату в діяльності органів місцевого самоврядування.

Висловлюємо подяку Всеукраїнській Асоціація ОТГ за цікавий та корисний захід.                  

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь