Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

ДО УВАГИ АВТОМОБІЛЬНИХ ПЕРЕВІЗНИКІВ!

Дата: 09.12.2021 15:14
Кількість переглядів: 315

 

ДО УВАГИ АВТОМОБІЛЬНИХ ПЕРЕВІЗНИКІВ!

Виконавчий комітет Красилівської міської ради (організатор конкурсу) оголошує конкурс на право здійснення перевезення пасажирів в звичайному режимі руху на автобусних маршрутах загального користування за номерами маршрутів у прямому та зворотному напрямках (об’єкти конкурсу) та умови його проведення:

11 січня 2022

Приміські автбусні маршрути загального користування

з/п

Назва та номер маршруту, рейсу

 

Протяж-ність маршруту, рейсу (км)

К-сть оборотних рейсів для приміських

Інтервал руху (хв.)

Періодичність здійснення перевезень

Мін. к-сть автобусів/мін.    к-сть місць для сидіння

(для прим. – заг. к-сть місць)

1

Красилів – Западинці № 0930

16

4 оборотних рейси

10-20

Щоденно крім Сб

 

2/18

2

Красилів - Кульчини № 0934

18

4 оборотний рейси

 

10-20

Щоденно крім Сб

 

2/18

Конкурс на перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування проводиться відповідно до статті 43 Закону України                   «Про автомобільний транспорт» та Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.12.2008 р. №1081 зі змінами (далі Порядок).

 

Умови:

Конкурс є відкритим для всіх претендентів.

Мінімальна кількість транспортних засобів на маршруті 1 шт (транспортні засоби, які відповідають Державним стандартам України).

Наявність резерву транспортних засобів для заміни рухомого складу у разі виходу з ладу основних одиниць у кількості 1 шт.

Автобуси, залучені до перевезень на приміських маршрутах, повинні відповідати класу І,ІІ з пасажиромісткістю від 18 місць для сидіння та від 40 місць усього.

Рухомий склад, що пропонується перевізником-претендентом для перевезення пасажирів на маршрутах, повинен за технічними, екологічними, санітарними показниками відповідати вимогам чинних нормативних актів.

Неухильне додержання вимог Закону України «Про автомобільний транспорт», Закону України «Про дорожній рух», Правил дорожнього руху, Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту, затверджених постановою кабінету Міністрів України від 18 лютого 1997 року № 1786 зі змінами,  інших нормативно-правових актів, які регламентують перевезення пасажирів і багажу автомобільним транспортом, договору на перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування.

Перевезення пасажирів на маршрутах здійснюються відповідно до державних соціальних нормативів у сфері транспортного обслуговування населення.

Перевізники зобов'язані здійснювати пільгові перевезення пасажирів згідно з чинним законодавством.

Забезпечення роботи на кожному об’єкті конкурсу транспортних засобів, пристосованих для перевезення осіб з обмеженими фізичними можливостями.

Засідання конкурсного комітету відбудеться за адресою: Хмельницька обл., м.Красилів, площа Незалежності, 2, 2-й поверх Початок роботи о 10.00 год.

Перелік необхідних документів на конкурс, бланки заяв і анкет, інформацію щодо об’єктів конкурсу можна отримати у відділі приватизації, житлово-комунального господарства та комунальної власності управління економічного розвитку та житлово-комунального господарства Красилівської міської ради, адреса: м.Красилів, площа Незалежності, 2 каб. 216 тел. 4-24-94, режим роботи з 8-00 до 17-15 год. електронна пошта kra_jkg@ukr.net.

Документи на участь в конкурсі подаються організатору конкурсу (м.Красилів, площа Незалежності, 2 відділ приватизації, житлово-комунального господарства та комунальної власності управління економічного розвитку та житлово-комунального господарства Красилівської міської ради) у 2-х закритих конвертах з позначкою № 1 та № 2. На конвертах вказується дата проведення конкурсу по оголошенню, назва та адреса претендента. В конверті № 1 подаються документи, що додаються до заяви, в конверті № 2 - інформація про те, на який об’єкт конкурсу подає документи перевізник-претендент (заява).

Конкурс відбудеться 11.01.2022 р., кінцевий термін подачі документів 27.12.2021 р.

Документи, які надійшли до конкурсного комітету після встановленого строку, не розглядаються.

У разі коли учасники конкурсу (приміського маршруту) набрали однакову кількість балів, перевага надається перевізнику-претенденту, який пропонує транспортний засіб, пристосований для перевезення осіб з обмеженими фізичними можливостями.

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь