Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Позачерговий виконкомом: проєкт бюджету та соціальна сфера

Дата: 23.12.2021 10:58
Кількість переглядів: 401

 

 

23 грудня 2021 року, міський голова Ніла ОСТРОВСЬКА скликала позачергове засідання виконавчого комітету Красилівської міської ради для розгляду проєкту бюджету громади на 2022 рік. Члени виконкому обговорили основні положення головного фінансового документа громади та вирішили подати його депутатам міської ради на затвердження.

«Незважаючи на складні умови, наш бюджет передбачає забезпечення основних видатків усіх бюджетних установ. В першу чергу, ми повинні створити комфортні умови для перебування у закладах освіти, культури, медицини громади, тому значна частина коштів спрямовується на оплату енергоносіїв, вартість яких зросла майже втричі. Бюджет розвитку у 2022 році буде меншим, тому що велику частку займають енергоносії. Однак, ми не зупиняємось і передбачаємо кошти на ремонт доріг, будівництво водогонів по старостинських округах і місту, ремонт вуличного освітлення, реконструкцію очисних споруд. Усі ці роботи будуть проводитись і у наступному році», – підсумувала міський голова.

Серед рішень, прийнятих на засіданні, окремі рішення регулюють питання у сфері благоустрою і будівництва, діяльності громадського формування з охорони громадського порядку, житлово-комунальної галузі.

На завершення, прийнято рішення, якими надано одноразову матеріальну виплату жителю громади, який підписав контракт про проходження військової служби у Збройних Силах України та після підписання контракту брав участь в операції об’єднаних сил, в розмірі 5,0 тис. грн., допомогу на поховання 3 жителів громади на загальну суму 4,5 тис. грн. і матеріальну допомогу жителю громади в розмірі 1,0 тис. грн.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь