Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Підсумки чергового засідання виконавчого комітету міської ради

Дата: 26.01.2022 17:07
Кількість переглядів: 317

26 січня 2022 року під час чергового засідання виконавчого комітету Красилівської міської ради, яке пройшло під головуванням міського голови Ніли ОСТРОВСЬКОЇ, члени виконкому розглянули 13 проєктів рішень та одноголосно підтримали їх.

Відповідно до плану роботи виконавчого комітету міської ради члени виконкому заслухали звіт про підсумки виконання бюджету громади за 2021 рік та схвалили його.

На засіданні виконкому підведено підсумки новорічного конкурсу «Подаруй жителям громади святковий настрій», головною умовою якого було святкове оформлення вікон і територій житлових будинків, вітрин магазинів, прибудинкових територій з використанням гірлянд, декоративної підсвітки, новорічних та різдвяних прикрас (інформація про нагородження переможців буде розміщена додатково). «Дякую усім, хто створював святковий настрій для себе, своїх сусідів та усіх жителів громади протягом цих новорічно-різдвяних свят!» – підсумувала міський голова.

Окремі рішення стосувалися організації проведення громадських та тимчасових робіт на території громади у 2022 році, розміщення виїзної торгівлі, цивільного захисту, видалення аварійних дерев на території громади та ін.

На виконання повноважень у сфері охорони дитинства, розглянувши подання Служби у справах дітей Красилівської міської ради, члени виконкому надали відповідні статуси дітям, які залишились без батьківського піклування, а також затвердили висновок про визначення місця проживання дітей.

Традиційно, були прийняті рішення, якими надано матеріальну допомогу 5 жителям громади на загальну суму 3,0 тис. грн. та допомогу на поховання жителя громади в розмірі 1,5 тис. грн.

Виконавчим комітетом підтримано впровадження на території громади добровільного пожежного руху, який сприятиме залученню добровольців до захисту своїх населених пунктів від надзвичайних ситуацій. «Приємно, що ми переймаємо європейський досвід у цій сфері і у нашій громаді буде діяти добровільна пожежна охорона», – наголосила Ніла ОСТРОВСЬКА. На завершення представник Хмельницького районного управління ГУ ДСНС в Хмельницькій області Олександр БЕНЮК вручив посвідчення та пам’ятні подарунки членам виконкому.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь