Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Відбулась робоча зустріч з представниками Північної екологічної фінансової корпорації «NEFCO» та представниками Консалтингової групи «GARDE Consulting»

Дата: 01.02.2022 17:26
Кількість переглядів: 394

 

З метою нарощення потенціалу групи реалізації проєкту та обговорення організаційних і технічних питань, сьогодні, 01 лютого 2022 року, відбулась робоча зустріч щодо реалізації проєкту капітального ремонту будівлі ЗДО № 4 «Сонечко» та капітального ремонту будівлі Красилівської ЗОШ № 4 імені Петра Кізюна з представниками Північної екологічної фінансової корпорації «NEFCO» та представниками Консалтингової групи «GARDE Consulting».

У круглому столі взяли участь: міський голова Ніла Островська, заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Валерій Лось, голова профільної депутатської комісії Сергій Качан, директор ЗОШ №4 ім. П. Кізюна Наталя Глощук, завідуюча ЗДО № 4 Оксана Напорчук та керівники управлінь і відділів міської ради.

«Співпраця з міжнародною фінансовою корпорацією НЕФКО – це, хоча і велика відповідальність, проте, це гарантований успішний результат,який стосується комфорту дітей.Ми готові й надалі оперативно виконувати поставлені завдання для якнайшвидшого початку реалізації робіт по проєкту»,-зазначила Ніла Островська.

В ході зустрічі присутні ознайомились з презентацією Консалтингової компанії GARDE, правилами закупівель, основними етапами проєкту, обсягами закупівель та фінансовим і часовим планом виконання проєкту.

Також присутні обговорили можливі проблемні питання та пропозиції щодо їх вирішення, які можуть виникнути в ході реалізації проєкту. 

По завершенні зустрічі, представники НЕФКО та «GARDE Сonsulting» оглянули будівлі та технічний стан ЗДО № 4 «Сонечко» та  ЗОШ № 4 імені Петра Кізюна.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь