Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Завершила роботу 17-та сесія міської ради

Дата: 04.02.2022 16:10
Кількість переглядів: 393

 

 

Сьогодні, 4 лютого 2022 року, під головуванням міського голови Ніли ОСТРОВСЬКОЇ відбулася чергова сімнадцята сесія Красилівської міської ради, в роботі якої взяли участь 22 депутати.

 Обранці громади обговорили та ухвалили рішення з 44 питань порядку денного. Усі голосування – майже одностайні, що є хорошим показником ефективної роботи постійних депутатських комісій та фахівців міської ради при підготовці проєктів рішень.

 

Затверджено звіт про підсумки виконання бюджету Красилівської міської територіальної громади за 2021 рік, до якого протягом року мобілізовано 284212,3 тис.грн., що складає 103,71 % до затверджених признань.

Традиційно, розглянуто питання змін до бюджету громади 2022 року, що дало можливість направити кошти на першочергові потреби:

  •  виготовлення проєктно-кошторисної документації на утеплення фасаду будівлі Красилівського навчально-виховного комплексу «Гімназія та загальноосвітня школа І ступеня» (185,00 тис.грн.);
  •  проведення страхування медичних працівників КНП «Красилівська багатопрофільна лікарня», які залучені до надання медичної допомоги хворим на COVID-19 ( 21,6 тис.грн.);
  •  стерилізації безпритульних тварин (25,00 тис.грн.);
  •  cпівфінансування з бюджету громади енергозберігаючих заходів, на які передбачається фінансування за рахунок кредиту міжнародної фінансової корпорації «НЕФКО» на утеплення Красилівської ЗОШ № 4 та Красилівського ЗДО № 4  (300,00 тис.грн.).

 

        Депутати  заслухали та взяли відома інформацію про виконання Плану (Програми) соціально-економічного розвитку Красилівської міської ради (територіальної громади) за 2021 рік, а також, внесли до Плану ряд заходів на 2022 рік, пропозиції по яких надійшли від жителів громади, депутатів та старост.

        Затверджено цільові програми:

        «Молодь Красилівської міської територіальної громади» на 2022-2025 роки;

        Програму розвитку фізичної культури і спорту Красилівської міської територіальної громади на 2022-2025 роки;

        Програму благоустрою Красилівської міської територіальної громади на 2022 рік.

 

        Враховуючи необхідність забезпечення вихованців дошкільних освітніх закладів громади у повноцінному та здоровому харчуванні, встановлено нову вартість харчування та розмір батьківської  плати.

        Так, для сільської місцевості вартість 3-х разового харчування дошкільнят становитиме 35,00 грн. на день, при цьому батьківська плата буде 14,00 грн., що становить 40 % вартості харчування;

        для міста вартість 3-х разового харчування дітей раннього та молодшого дошкільного віку залишається незмінною - 35,00 грн., а вартість харчування  дітей середнього та старшого дошкільного віку збільшується до 40,00 грн., при цьому батьківська плата, що для міських закладів становить 60 % вартості харчування, буде відповідно 21,00 грн. та 24,00 грн.

При цьому, відповідно до чинного законодавства, рішенням міської ради від плати за харчування дітей у закладах дошкільної світи звільнені пільгові категорії населення.

 

        Прийнято ряд рішень щодо управління комунальним майном громади, внесено зміни до рішень, з метою приведення їх у відповідність до чинного законодавства.

 

Депутати заслухали щорічний звіт щодо здійснення державної регуляторної політики виконавчими органами Красилівської  міської ради у 2021 році.

 

        Традиційно, до дня виводу військ із Афганістану, міська рада вшанувала членів сімей загиблих при виконанні військового обов’язку на території Афганістану та виділила їм матеріальні допомоги по 5,00 тис.грн.

        Також, надано матеріальні допомоги на загальну суму 43,00 тис.грн. для чотирьох жителів територіальної громади, які потребують дороговартісного лікування чи  опинилися у складних життєвих обставинах.

 

        Прийнято 12 рішень із земельних питань, у яких розглянуто 143 звернення фізичних і юридичних осіб.

 

Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», депутати взяти до відома  звіти старост Красилівської міської територіальної громади про роботу в 2021 році.

Фото без опису

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь