Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

ІНФОРМАЦІЯ про результати розгляду ЕЛЕКТРОННОЇ ПЕТИЦІЇ!

Дата: 04.02.2022 17:12
Кількість переглядів: 267

 

 

        03.11.2021 року на офіційному веб-сайті Красилівської міської ради було розміщено електронну петицію щодо освітлення пішохідних переходів в місті Красилів. Станом на 14.01.2022 року було зібрано необхідну кількість голосів (100 підписів громадян) на підтримку даної петиції.

        Відповідно до Положення про порядок подання та розгляд електронних петицій, затвердженого рішенням Красилівської міської ради від 13.10.2016 року №3, Закону України «Про звернення громадян», ч.4.ст.42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міським головою було видано розпорядження від 18.01.2022 р. №10/2022-р «Про організацію розгляду  електронної петиції щодо освітлення пішохідних переходів в м.Красилів».

На виконання даного розпорядження Красилівською ЖЕК підготовлено та надано інформацію щодо кількості пішохідних переходів у місті Красилів із зазначенням їх місць розташування та технічної можливості для їх освітлення.

        Враховуючи необхідність освітлення пішохідних переходів та з метою підвищення безпеки пішоходів і водіїв на території м.Красилів, було підготовлено проєкт Програми благоустрою Красилівської міської територіальної громади на 2022 рік та зміни до Плану (Програми) соціально-економічного розвитку Красилівської міської ради (територіальної громади) на 2021-2022 роки.

        04.02.2022 року сесією Красилівської міської ради Хмельницької області прийнято рішення № 7 «Про внесення змін до Плану (Програми) соціально-економічного розвитку Красилівської міської ради (територіальної громади) на 2021-2022 роки» та № 16 «Про Програму благоустрою Красилівської міської територіальної громади на 2022 рік», якими передбачено виконання робіт по встановленню системи освітлення пішохідних переходів в м. Красилів.

        Інформацію про результати розгляду електронної петиції надіслано її автору (ініціатору).

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь