Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Сьогодні, Нілою Островською, проведено робочу зустріч з суб’єктами господарювання, які орендують на території старостинських округів Красилівської громади землі сільськогосподарського призначення.

Дата: 10.02.2022 13:38
Кількість переглядів: 366

 

В ході зустрічі обговорено питання щодо створення сприятливих умов для соціального розвитку сільських населених пунктів та залучення додаткових фінансових ресурсів на проведення робіт з поточного ремонту доріг в старостинських округах громади шляхом укладення угоди про соціальне партнерство з суб’єктами господарювання, які орендують на території старостинських округів землі сільськогосподарського призначення з розрахунку 300 гривень за 1 гектар орендованої землі на придбання щебеневої суміші. Водночас, проведення даних робіт здійснюватиметься за рахунок коштів бюджету громади.

«Ми хочемо, щоб люди в кожному селі відчули, що на їх території працюють соціально-відповідальні аграрії! І саме укладення угод про соціальне партнерство дозволить нам продовжувати успішну практику спільної реалізації проєктів, спрямованих на покращення інфраструктури сільських населених пунктів», - підкреслила Ніла Островська.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь