Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Питання життєдіяльності громади розглянуто на засіданні виконкому

Дата: 22.02.2022 16:08
Кількість переглядів: 552

 

 

22 лютого 2022 року під головуванням міського голови Ніли ОСТРОВСЬКОЇ пройшло чергове засідання виконавчого комітету міської ради, в ході якого члени виконкому підтримали 14 питань з різних сфер життєдіяльності громади.

Відповідно до плану роботи виконавчого комітету міської ради розглянуто питання про стан законності та правопорядку на території громади у 2021 році. З інформацією про основні показники злочинності та заходи щодо її протидії ознайомив членів виконкому начальник відділу поліцейської діяльності № 2 Хмельницького районного управління поліції ГУНП в Хмельницькій області Олександр ДИХТЯР.

На підставі звернення Красилівського ПВКГ щодо встановлення тарифів на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення, що надаються підприємством для споживачів м. Красилів, враховуючи зростання вартості електроенергії та паливно-мастильних матеріалів, виконавчим комітетом встановлено тарифи на вказані послуги, які вводяться в дію з 15 березня 2022 року.

Рішеннями виконавчого комітету затверджено організаційно-методичні вказівки з підготовки населення громади до дій у надзвичайних ситуаціях, проведено повідомну реєстрацію колективних договорів, створено робочу групу з питань визначення потреб населення громади у соціальних послугах та ін.

Члени виконкому також розглянули питання в сфері орендних відносин і виїзної торгівлі.

На виконання повноважень у сфері охорони дитинства, розглянувши подання Служби у справах дітей Красилівської міської ради, члени виконавчого комітету надали дозвіл на вчинення правочину стосовно нерухомого майна, користувачем якого є малолітня дитина.

На завершення, були прийняті рішення, якими надано допомогу на поховання 2 жителів громади на загальну суму 3,0 тис. грн. та матеріальну допомогу 5 жителям громади на загальну суму 3,4 тис. грн.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь