Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

РІШЕННЯ 20-Ї ПОЗАЧЕРГОВОЇ СЕСІЇ КРАСИЛІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ВОСЬОМОГО СКЛИКАННЯ ВІД 29.03.2022

Дата: 30.03.2022 08:33
Кількість переглядів: 396

Рішення №1

 Про внесення змін до рішення міської ради від 24.12.2021 року № 7 «Про бюджет Красилівської міської територіальної громади на 2022 рік».

 

Рішення №2

 Про внесення змін до рішення міської ради від 09.07.2021 року №  3 «Про надання згоди на прийняття майна з державної власності у комунальну власність Красилівської міської територіальної громади».

 

Рішення №3

Про отримання гранту від фонду «Норвезько-Українська ініціатива енергоефективності» («Фонд NUEE»)  для фінансування інвестиційного проекту «Капітальний ремонт будівель закладу дошкільної освіти № 4 «Сонечко» та ЗОШ І-ІІІ ступенів № 4 імені Петра Кізюна».

 

 

Рішення №4

Про передачу основного засобу.

 

Рішення №5

Про програму забезпечення охорони прав і свобод людини, профілактики злочинності та підтримання публічної безпеки і порядку на території Красилівської міської територіальної громади на 2022-2025 роки.

Додаток

 

Рішення №6

Про прийняття в управління земельних ділянок на території Красилівської міської територіальної громади.

 

Рішення №7

Про затвердження звіту про результати проведення моніторингу Плану заходів з реалізації Стратегії розвитку Красилівської міської об’єднаної територіальної громади

за 2019-2021 роки.

Додаток

 

 Рішення №8                                        

 Про надання дозволу на передачу майна спільної власності територіальної

громади.

Рішення №9

Про призупинення  введення в дію рішення виконавчого комітету Красилівської міської ради від 22.02.2022 року № 559  «Про встановлення  тарифів на послуги з централізованого  водопостачання та водовідведення, що надаються Красилівським  підприємством водопровідно-каналізаційного господарства».

 

Рішення №10

Про план формування спроможної мережі закладів освіти на 2022-2023

навчальний рік.

 

Рішення №11

Про зміну типів та назв закладів загальної середньої освіти.

 

Рішення №12

12. Про використання закладів освіти Красилівської міської ради для тимчасового розміщення внутрішньо переміщених осіб та потреб підприємств, які тимчасово переміщенні з постраждалих регіонів України.

Додаток

 

Рішення №13                                                   

Про внесення змін до рішення Красилівської міської ради від 18.11.2021 року № 2 «Про затвердження Комплексної програми соціального захисту населення «Піклування» на 2021-2025 роки».

Додаток

 

Рішення №14

Про затвердження плану заходів Красилівської міської територіальної громади на 2022 рік з реалізації Національної стратегії із створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року.

Додаток

 

Рішення №15

Про надання матеріальної допомоги жителю Красилівської міської  територіальної громади.

 

Рішення №16

Про затвердження детального плану  території земельної ділянки для будівництва свинарників за межами населених пунктів на території  Волицького старостинського округу Красилівської міської ради Хмельницької області

 

Рішення №17                                                   

Про надання громадянам дозволу на розроблення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості)та проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок.

 

Рішення №18

Про  затвердження  технічних документацій  із  землеустрою, проектів  землеустрою  щодо відведення  земельних  ділянок та  надання  земельних  ділянок безоплатно у власність  громадянам.

 

Рішення №19

Про  надання  дозволу  на  розроблення  проекту землеустрою  щодо  відведення  земельної  ділянки,  надання  земельної ділянки в користування  на  умовах  оренди,  припинення  дії  договору  оренди  землі  та припинення  права  постійного користування  земельними  ділянками.

 

Рішення №20

Про  надання  дозволу  на  розроблення   технічної  документації  із  землеустрою щодо  інвентаризації  земельних  ділянок  під  польовими  дорогами на  території  Кульчинівського  та Лагодинецького  старостинських  округів.

 

Рішення №21

Про надання дозволу на розробку технічних документацій  із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж  земельних ділянок  в натурі (на місцевості) з правом  передачі  невитребуваних земельних  часток  (паїв)  в користування на умовах оренди.

 

Рішення №22

Про внесення змін до договору оренди землі

 

Рішення №23

Про  проведення  експертної грошової  оцінки  земельної  ділянки,  що  підлягає  продажу по вул. Центральна в с. Веселівка Хмельницького району Хмельницької області.

 

Рішення №24

Про  затвердження  технічної  документації  із  землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж  земельних  ділянок  в натурі (на місцевості)  та  надання земельних  ділянок  (невитребуваних  земельних  часток  (паїв)  в користування на  умовах  оренди.

 

Рішення №25

Про  надання  дозволу  на  розроблення  проекту землеустрою  щодо  відведення  земельної  ділянки   для  зміни  її  цільового  призначення.

 

Рішення №26

Про  затвердження  технічної документації  з  нормативної грошової  оцінки  земельної ділянки із земель водного фонду та внесення змін до договору оренди. 

 

Рішення №27

Про припинення договорів оренди земельних ділянок водного фонду.

Рішення №28

Про розгляд звернення Тіхонова В.Д. із земельного питання.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь