Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Питання життєдіяльності громади обговорено на засіданні виконкому

Дата: 24.05.2022 13:38
Кількість переглядів: 439

 

24 травня 2022 року під час чергового засідання виконавчого комітету міської ради, яке пройшло під головуванням міського голови Ніли ОСТРОВСЬКОЇ, обговорено 15 питань порядку денного та прийнято відповідні рішення.

Згідно плану роботи виконавчого комітету міської ради, розглянуто питання про підготовку сезонного аварійно-рятувального посту при Красилівській житлово-експлуатаційній конторі до купального сезону 2022 року. Вирішено, що купальний сезон на водоймі «Левада» в м. Красилів триватиме з 01 червня по 31 серпня 2022 року та під наглядом рятувальників.

Серед прийнятих рішень – зміни до бюджету громади, підтримка добровольчого формування громади з питань територіальної оборони, погодження наміру передачі комунального майна в оренду, врегулювання міських пасажирських перевезень в умовах воєнного стану та коригування тарифу на вказані послуги.

Частина рішень, традиційно, спрямована на матеріальну підтримку жителів громади: надано матеріальну допомогу 4 жителям громади на загальну суму 5,5 тис. грн., одноразову матеріальну виплату красилівчанину, який підписав контракт про проходження військової служби у розмірі 2,5 тис. грн., допомогу на поховання жителя громади в розмірі 1,5 тис. грн., та профінансовано заходи з поховання учасника російсько-української війни.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь