Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Завершила роботу 22-а сесія міської ради

Дата: 03.06.2022 15:18
Кількість переглядів: 426

 

3 червня 2022 року, під головуванням міського голови Ніли ОСТРОВСЬКОЇ, відбулася двадцять друга чергова сесія Красилівської міської ради в роботі якої взяли участь 14 депутатів. 

Депутати обговорили та одностайно ухвалили 17 рішень порядку денного.

«Дякую депутатам за нашу єдність, адже кожен з нас сьогодні робить все від нього можливе для наближення дня нашої Перемоги», - Ніла Островська.

Ратифікований договір про співпрацю між Укрмерґським районом Литовської Республіки та Красилівською міською територіальною громадою України; договором визначено напрямки співпраці: економіка, державні послуги, енергетика, освіта, культура, гуманітарна допомога.

Традиційно скориговано бюджет громади 2022 року на суму 2 620,157 тис.грн.

Надано 100 % пільгу на відвідування Спортивно-реабілітаційного центру  учасникам російсько-української війни, які зазнали поранень під час виконання військового обов’язку.

Виділені матеріальні допомоги трьом жителям територіальної громади на: лікування після поранення, встановлення пам’ятника загиблому в 2021 році воїну, дороговартісне лікування; загальна сума фінансової допомоги становить 55,0 тис.грн.

Надано фінансову підтримку в сумі 35,00 тис.грн. релігійній громаді Пресвятого серця Ісуса Римо-католицької церкви в м. Красилів на відшкодування оплачених комунальних послуг та спожитих енергоносіїв за тимчасове безоплатне розміщення внутрішньо переміщених осіб.

Внесено зміни до місцевих податків та зборів на території громади.

Затверджено План реалізації Стратегії розвитку Красилівської міської  територіальної громади на 2022-2024 роки.

Затверджено Положення про проведення конкурсу на визначення опорного закладу загальної середньої освіти на території Красилівської міської ради.

Припинено діяльність юридичної особи - закладу дошкільної освіти с. Западинці, шляхом приєднання його, як внутрішнього структурного підрозділу, до Западинської гімназії з 1 вересня 2022 року.
 
Затверджено перелік 487-ми адміністративних послуг, які надаються громадянам через Центр надання адміністративних послуг.

За пропозицією жителів вулиці та провулку Коновальця (бувша вул./пров. Суворова) в м. Красилів, їх перейменовано на вулицю Українська та провулок Український.

Звернулися до Верховної Ради України щодо врегулювання на загальнодержавному рівні питання діяльності релігійних громад, що можуть бути пов’язані з країною – агресором.

Також прийняті рішення щодо управління комунальною власністю, з кадрових питань та розглянуті звернення юридичних осіб із земельних питань.

Скориговано бюджет територіальної громади 2022 року.

3 червня 2022 року 22-а чергова сесія Красилівської міської ради традиційно розглянула питання щодо коригування бюджету громади 2022 року. 

«Сьогодні 500 тисяч гривень, зекономлених на фонді оплати праці працівників міської ради, направлено на придбання найнеобхіднішого для жителів нашої громади, які сьогодні знаходяться на передовій. Всі наші зусилля для єдиного - Перемоги!» - Ніла Островська

Профінансовано першочергові потреби на суму 2 120,157 тис.грн:

1 191,791 тис.грн. - на оплату спожитих енергоносіїв на ІІІ квартал  2022 року для КНП «Красилівська багатопрофільна лікарня»;

376,366 тис.грн. - для КНП «Красилівський Центр первинної медико-санітарної допомоги» на оплату спожитих енергоносіїв, у зв’язку із передачею на баланс  центру приміщення поліклініки;

100,000 тис.грн. - на ремонт громадських криниць на території громади;

100,000 тис.грн. - для Красилівської житлово-експлуатаційної контори на придбання запасних частин та оплату послуг з ремонту комунальної техніки;

18,000 тис.грн. - на закупівлю будівельних матеріалів для поточного ремонту тамбура першого під’їзду багатоквартирного житлового будинку по вул. Василя Стуса, 6;

100,000 тис.грн. - для придбання матеріалів на поточний ремонт міської лазні;

20,000 тис.грн. - на придбання необхідних засобів для безпритульних собак;

114,000 тис.грн. - на виплату заробітної плати керівнику КП «Водограй», у зв’язку із ліквідацією підприємства;

50,00 тис.грн. - на проведення поточного ремонту приміщення  Красилівського сектору Управління державної міграційної служби;

35,00 тис.грн. - фінансова підтримка Релігійній громаді Пресвятого серця Ісуса Римо-католицької церкви в м. Красилів на відшкодування оплачених комунальних послуг та спожитих енергоносіїв, у зв’язку із розміщенням у приміщеннях громади внутрішньо переміщених осіб;

15,00 тис.грн. - на придбання двох велосипедів для  відділу поліцейської дільниці.

З видатків на утримання апарату міської ради, за рахунок не нарахування премій працівникам, 500,000 тис.грн. будуть направлені на придбання найнеобхідніших предметів для потреб військових підрозділів на передовій.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь