Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Основне із чергового засідання виконавчого комітету міської ради

Дата: 05.07.2022 14:48
Кількість переглядів: 470

 

♦05 липня 2022 року під головуванням міського голови Ніли ОСТРОВСЬКОЇ пройшло чергове засідання виконавчого комітету міської ради, у ході якого прийнято два десятки рішень з питань життєдіяльності громади та окремих її жителів.

⇒З метою врегулювання суспільних відносин та життя в умовах воєнного стану виконком вніс зміни до бюджету громади, передав матеріали військовим частинам для виконання бойових завдань із захисту держави, сформував переліки жителів громади, які безоплатно розмістили внутрішньо переміщених осіб, для компенсації їм витрат за червень 2022 року з державного бюджету.

????«Сьогодні наш обов’язок підтримувати Збройні Сили України. Ми маємо економію і спрямовуємо кошти бюджету на закупівлю товарів військового призначення для бойових частин, допомогу пораненим жителям громади, беремо на себе витрати, пов’язані з похованням наших загиблих жителів», – підсумувала Ніла ОСТРОВСЬКА.

⇒Відповідно до Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» затверджено план роботи виконавчого комітету міської ради на друге півріччя 2022 року.

⇒Частина прийнятих рішень стосується функціонування комунального господарства, а саме:

??погоджено Красилівському ПВКГ річний план діяльності з централізованого водопостачання на території сіл громади;

??встановлено тариф на послугу з централізованого водопостачання для сіл громади, що надається Красилівським ПВКГ;

??внесено зміни до розкладу руху автобусного маршруту загального користування Красилів-Дружне-Заставки та відновлено рух автобусів по маршрутах № 2 і № 4 в місті та ін.

⇒Під час засідання також розглянуті питання, що були подані Службою у справах дітей міської ради. Це, зокрема − надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування, встановлення опіки над малолітньою дитиною, позбавленою батьківського піклування, затвердження висновків про визначення місця проживання дітей.

⇒На завершення, були прийняті рішення, якими надано допомогу 4 учасникам російсько-української війни, які отримали поранення під час виконання військового обов’язку, по 20,0 тис. грн. кожному, матеріальну допомогу 6 жителям громади на загальну суму 5,0 тис. грн., компенсовано релігійній громаді витрати на оплату комунальних послуг та енергоносіїв, спожитих в тимчасовому пункті безоплатного розміщення внутрішньо переміщених осіб, та профінансовано заходи з поховання 2 учасників російсько-української війни.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь