Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Нарада міського голови Ніли Островської та військового комісара Василя Ткачука з керівниками аграрних підприємств і представниками бізнесу громади.

Дата: 21.07.2022 17:14
Кількість переглядів: 966

 Сьогодні, 21 липня, в малому залі адмінбудинку пройшла спільна нарада міського голови Ніли Островської та військового комісара Василя Ткачука з керівниками аграрних підприємств і представниками бізнесу громади.

На початку наради до присутніх звернувся військовий комісар Василь Ткачук, який наголосив, що нагальною потребою на фронті є важка техніка, яка дуже потрібна нашим військовим для виконання поставлених бойових завдань та підвищення обороноздатності України.

«Часи настали важкі і тривожні, але нам випала доля жити і працювати у цей непростий період, і від кожного з нас сьогодні залежить як буде далі, адже кожна наша дія тут відображається на лінії фронту.

Дякую за те, що ви тут, на нашій території, продовжуєте працювати та підтримувати економічну оборону України. Разом ми тримаємо міцний тил і робимо все, щоб на передовій воїни відчували нашу підтримку.

Перед нами сьогодні стоять чіткі завдання щодо придбання важкої техніки і я не маю сумніву, що ми їх спільно виконаємо, бо від кожного зараз залежить майбутнє України! Я сподіваюсь, що ми й надалі будемо рухатись, як єдина команда і зміцнювати нашу державу!»- звернулась до присутніх Ніла Островська.

Під час наради обговорено шляхи подальшої співпраці з метою об’єднання зусиль направлених на придбання необхідної важкої техніки.

Дякуємо учасникам зустрічі за готовність надавати підтримку Збройним Силам України!

Не дамо панувати на Україні! Переможемо!

В єдності ми сила!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь