Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Сьогодні нашу громаду з робочим візитом відвідав Маркіян Дацишин, експерт та старший консультант Шведсько-українського проєкту «Підтримка децентралізації в Україні» та ініціативи «Спроможна громада наближає Перемогу».

Дата: 03.08.2022 16:00
Кількість переглядів: 464

 

«Ми продовжуємо активну роботу по залученню додаткових грантових ресурсів та активізації місцевого економічного розвитку. Завдяки співпраці з міжнародними та вітчизняними експертами, маємо можливість подивитись на вже наявні ресурси та можливості під новим кутом, а також спільно напрацювати проєктні ідеї для реалізації за міжнародні фінансові кошти. Дякую Маркіяну Богдановичу за змістовні консультації та допомогу у розвитку нашої громади», – Ніла Островська.

Спільно з експертом було відвідано територію ПАТ «Красилівський машинобудівний завод», де планується облаштування індустріального парку, а також Красилівський районний центр зайнятості, де було обговорено питання працевлаштування внутрішньо переміщених осіб та їх залучення у розвиток громади.

 Крім того, Маркіян Дацишин поспілкувався з керівниками громадських організацій «Молодь за майбутнє», «Красилівське районне товариство інвалідів «Захист» та провів консультації для керівників відділів економічного розвитку та освіти міської ради.

Основне завдання на сьогодні – завершити написання економічної діагностики Красилівської міської територіальної громади та напрацювати до 5 великих ідей-проєктів, які планується представити до розгляду потенційним донорам восени.

Нагадуємо, що дана робота проводиться в рамках ініціативи «Спроможна громада наближає Перемогу», завдяки участі в якій нашу громаду відібрано для написання плану місцевого економічного розвитку громади в контексті Національного плану відновлення України після війни.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь