Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Сьогодні у літньому таборі нашої громади був особливий день.

Дата: 05.08.2022 16:08
Кількість переглядів: 454

 

У рамках «Дня танцю та розваг», дітки провели ранкову патріотичну розминку, взяли участь у спортивних активностях та спортивно-танцювальному марафоні, долучились до локацій зі співаночками, арт-майcтерками, малюнками на асфальті та шаховим турніром.

Крім того, наш літній табір відвідали міський голова, Ніла Островська, та поважні гості, які приїхали в громаду з робочим візитом, – національний експерт з питань місцевого самоврядування швейцарсько-українського проєкту «Децентралізація для розвитку демократичної освіти» DECIDE Яцковський Сергій та модератор Партнерського майданчика міжнародної допомоги Станіслав Куценко.

«Я дякую вам усім, що ви щодня сюди поспішаєте, дякую педагогам та позашкіллю громади, що так гарно для вас організовують час, дякую нашим партнерам з Проєкту DECIDE за можливість організувати дозвілля для наймолодших жителів громади та наших гостей, які почуваються в громаді як удома. Дорогі діти, зростайте здоровими та щасливими на радість своїм батькам і на Славу Україні!», – звернулась до учасників літнього табору та гостей Ніла Островська.

Нагадуємо, що наша громада увійшла до 40-ка громад з поміж майже 200 заявок у межах ініціативи DECIDE Summer Clubs «Ми вдома – в Україні»

У рамках цієї ініціативи ми створили літній табір, який відвідують не лише дітки нашої громади, а й дітки наших гостей – внутрішньо переміщених осіб. Варто зазначити, що ми розпочали наш літній табір ще 7-ого липня і 2 тижні проводили різні активності та розважали наших діток власними силами, а згодом отримали 3 посилки, різне цікаве обладнання та матеріали на майже 100 тисяч гривень від проєкту DECIDE, що зараз активно використовуємо. І за це період ми вже таборували та забезпечили дозвіллям майже 400 діток.

Проєкт DECIDE (Decentralization for Improved Democratic Education) впроваджується ГО DOCCU та PHZH International Projects in Education за підтримки Embassy of Switzerland in Ukraine / Посольство Швейцарії в Україні.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь