Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Сьогодні у Центрі культури та дозвілля «Перлина» у дружній, затишній та невимушеній атмосфері Ніла Островська зустрілась із учасниками хореографічного колективу «Візерунок»

Дата: 10.09.2022 21:13
Кількість переглядів: 498

Сьогодні у Центрі культури та дозвілля «Перлина» у дружній, затишній та невимушеній атмосфері Ніла Островська зустрілась із учасниками хореографічного колективу «Візерунок», який був учасником усіх культурно-мистецьких акцій на території нашої громади, та їх керівниками Сергієм Березюком та Іванною Крижанівською.

Вітаючи юних танцюристів, Ніла Островська зазначила:

«Особливий день – День нашого міста і він незвичний. Коли ми почали його святкувати, а це, мабуть, з 2007 року, це були гучно: Парад вишиванок, дискотеки, філармонії… Сьогодні дуже сумний день, навіть небо плаче.
В цьому залі, о 12 годині, ми вшановували родини особливих Почесних громадян  нашого міста - наших Героїв, які загинули у цій жахливій війні…. На жаль, маємо вже шестеро мешканців нашої громади, які віддали найцінніше – своє життя за волю і свободу України, за наше мирне сьогодення. І ми будемо це пам’яти завжди!

Кожен зараз обрав свою лінію фронту і навіть наші прекрасні діти піднімають дух народу. Завдяки мистецьким акціям, що були Вами проведені, жителі сіл відчули таке піднесення духу, якого вони не відчували за всі роки Незалежності. Наші талановиті діти так додавали волю до Перемоги, що враження просто зашкалювали! 

Я дякую батькам і, впершу чергу, викладачам, адже тут ваша заслуга - ви любите дітей!  Це результат вашої роботи! 
Дякую батькам за те, що спонукаєте дітей займатися таким гарним заняттям – збереженням традицій українського народу, а діткам –  що самодисципліновані і спішите на заняття. Ви молодці!

Ви зберігаєте українські традиції і ніколи ніхто не зможе знищити українську націю, бо з таким народом тільки Перемога, тільки світле майбутнє! 
Я вітаю всіх з Днем нашого славного міста Красилів! Я знаю і впевнена, що наступний День міста буде набагато веселішим, набагато енергійнішим і радіснішим, бо ми маємо майбутнє, ми маємо наших воїнів і ми всі, як єдине ціле, прагнемо перемоги!Слава усім нашим учасникам мистецьких акцій, бо вони наспівали і натанцювали на 400,0 тис. гривень, і ці кошти зараз направляються на першочергові потреби наших воїнів. 
Я бажаю кожному жити тут, на вільній українській землі і бути тут щасливими!
Слава нашому Красилову!
Слава Збройним Силам України!
Слава усім вам!
Слава Україні!??
Героям слава!??» 

В ході зустрічі поспілкувались про те, що для них означає мистецтво танцю, українські звичаї, українська культура, Україна, зокрема. Згадали і той час, коли представляли свою державу і нашу громаду на міжнародних конкурсах. 

Також учасники хореографічного колективу подарували присутнім свої граційні, патріотичні та заворожуючі номери за що отримали від глядачів шквал оплесків та емоцій.

За популяризацію українського хореографічного мистецтва, виховання у підростаючого покоління патріотичної свідомості та активну участь у благодійному турі з мистецькою акцією «Україна - це…» міський голова вручила Подяку виконавчого комітету хореографічній студії «ВІЗЕРУНОК» (керівник – Сергій БЕРЕЗЮК,  балетмейстер – Іванна Крижанівська).

В свою чергу колектив привітав Нілу Василівну із Днем міста та подарував спільне фото на полотні.

Чудовим сюрпризом для присутніх став патріотичний торт від міського голови.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь