Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Сьогодні, за ініціативи міського голови Ніли Островської, відбулась робоча зустріч з представниками аграрних та фермерських господарств нашої громади

Дата: 19.10.2022 16:39
Кількість переглядів: 161

Сьогодні, за ініціативи міського голови Ніли Островської, відбулась робоча зустріч з представниками аграрних та фермерських господарств нашої громади, які обробляють на території старостинських округів землі сільськогосподарського призначення.

 «Хочу подякувати кожному з вас, що зараз, у такий непростий час, ми тут тримаємо міцний тил. Зараз кожен обрав свій фронт і робить все для того, щоб Україна була! Ми продовжуємо спільно працювати для наближення нашої Перемоги! 
Щороку ми поступово проводимо інвентаризацію земель в громаді, за результатами якої забезпечуємо укладення нових договорів оренди землі з аграріями та, як наслідок, додаткові надходження до нашого бюджету», - Ніла Островська

В ході зустрічі обговорили питання щодо проведеної інвентаризації польових доріг, в результаті якої виявлено внутрішньо-польові дороги, які оброблялись аграріями, однак кошти за їх використання до місцевого бюджету не надходили. 

Присутні ознайомились із технічною документацією польових доріг та висловили готовність укласти відповідні договори і відшкодувати кошти для громади.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь