Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Красилівська громада підписала меморандум про співпрацю з Хмельницькою обласною громадською організацією Подільський центр «Гендерна рада».

Дата: 15.12.2022 16:10
Кількість переглядів: 120

Коли в країні йде війна, страждають всі.  Найважче наразі доводиться тим, хто втратив свою домівку, хто був змушений покинути місце свого постійного проживання, сім’ям, які відправили своїх рідних захищати Батьківщину, тим, хто втратив роботу. Всі  вони потребують допомоги й підтримки. 

Щоб мати можливість допомагати таким людям, Красилівська міська рада  шукає різні шляхи. Серед них і пошук благодійних організацій та фондів. 

З цією метою, сьогодні, 15 грудня 2022 року, міський голова Ніла Островська та голова правління ГО Подільський центр «Гендерна рада» Тетяна Баєва підписала Меморандум про співпрацю.

«В такі скрутні часи ми всі гуртуємось, щоб робити на нашій території якнайбільше хороших справ. Особливо для тих, хто приїхав до нас в гості. Ми хочемо, щоб вони відчували себе, як вдома. Кожен з нас сьогодні має свій фронт і спільно ми повинні тримати стрій, незважаючи ні на що! Все буде добре, бо українці незламні! Світ відкрив для себе нову унікальну націю, яка плаче, бореться і не здається. Ми - такі, і Перемога обов’язково буде!» - наголосила Ніла Островська.

Предметом цього Меморандуму є організація співпраці Сторін для організації заходів підтримки громадянам України, що постраждали під час воєнних дій.

Вистоїмо!🇺🇦

Лише спільними зусиллями наближаємо перемогу разом!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь