Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Про перепрофілювання (зміну типу) і назви Манівецької загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Красилівської міської ради

Дата: 03.05.2022 09:16
Кількість переглядів: 199

       Відповідно до статті 90 Цивільного кодексу України, керуючись статтями 32, 35 Закону України «Про повну загальну середню освіту», статтею 66 Закону України «Про освіту», абзацом 2 пункту 30 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на виконання «Плану формування спроможної мережі закладів освіти на 2022-2023 навчальний рік», затвердженого рішенням Красилівської міської ради № 4 від 29.04.2022 року та з метою створення спроможної мережі закладів загальної середньої освіти громади, міська рада

ВИРІШИЛА:

 

       1. Перепрофілювати (змінити тип) і назву Манівецької загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Красилівської міської ради на Манівецьку початкову школу Красилівської міської ради (код ЄДРПОУ 25880217), місцезнаходження: Хмельницька область, с. Манівці, вул. Шкільна, будинок 5, з 01 липня 2023 року.

       2. Встановити, що Манівецька початкова школа Красилівської міської ради є правонаступником усього майна, всіх прав та обов’язків Манівецької загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Красилівської міської ради.

       3. Відділу освіти, молоді та спорту міської ради:

       3.1. Затвердити установчі документи новоствореного закладу освіти та забезпечити подання відповідних документів для державної реєстрації змін до відомостей, які містяться в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань щодо Манівецької початкової школи Красилівської міської ради;

       3.2. Забезпечити учням 5-9 класів можливість продовжити навчання на відповідному рівні освіти у найбільш територіально доступному закладі загальної середньої освіти та організоване підвезення учнів і педагогічних працівників до місця навчання, роботи та у зворотньому напрямку.

       4. Директору Манівецької загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Красилівської міської ради забезпечити здійснення усіх організаційно-правових заходів, пов'язаних із перепрофілюванням (зміною типу) і назви закладу освіти, відповідно до вимог законодавства;

       5. Вважати такими, що втратили чинність пункти 2,3,4 рішення Красилівської міської ради Хмельницької області від 12.03.2021 року №22 «Про зміну засновника, найменування Манівецької загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів Красилівського району Хмельницької області та затвердження статуту в новій редакції».

        6. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Валерія ЛОСЯ та постійну депутатську комісію з гуманітарних питань (голова Сергій КАЧАН)  

         

 

Міський голова                                                                  Ніла ОСТРОВСЬКА

           

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь