Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

За ініціативи міського голови Ніли Островської на базі ДЮСШ імені Героя України Вадима ЗЕЛЕНЮКА запрацювала секція з вільної боротьби

Дата: 27.03.2023 16:58
Кількість переглядів: 254

Фото без опису

За ініціативи міського голови Ніли Островської на базі ДЮСШ імені Героя України Вадима ЗЕЛЕНЮКА запрацювала секція з вільної боротьби з якої розпочав свою спортивну кар’єру Вадим— майстер спорту з дзюдо, майстер спорту України міжнародного класу з бойового самбо, багаторазовий чемпіон і призер України та Європи з бойового самбо і дзюдо, чемпіон Європи з універсального бою, майор спецпідрозділу «Омега» Національної гвардії України, який загинув під час російсько-української війни.

Наразі тут під керівництвом тренера Олександра Михайлюка займається 49 дітей віком від 6 до 11 років.

Сьогодні відбулась зустріч вихованців секції вільної боротьби з міським головою Нілою Островською, на яку запрошено батьків Героя – Сергій Федорович і Ніну Семенівну, сестру – Юлію Сергіївну та першого тренера Вадима – Олександра Тімотієвича.

«Дітки, Вадим Зеленюк – це Герой України. Він з такого маленького віку, як ви, розпочав займатись спортом, відчув, що це важка праця і, щоб досягти бажаних результатів, треба працювати і тренувати свою силу волі. Ми пишаємось Вадимом! Він досяг тих висот, які мало кому вдалося досягти з красилівчан. Став чемпіоном України та Європи з вільної боротьби і самбо.
Вадим не вагаючись став на захист рідної землі, але так сталось, що він віддав найдорожче – своє життя за те, щоб ми ось так вільно приходили в спортивну школу, жили, працювали і були щасливими. Ми повинні бути гідними подвигу Вадима, пам’ятати його і робити все, щоб Україна була вільною, а ви, діти, зростали в мирі і були щасливими на рідній землі. Я низько вклоняюсь батькам і найріднішим за те, що вони виховали такого Героя, яким ми будемо пишатися завжди.
Вічна пам'ять і вічна слава нашому воїну Вадиму!
Слава Україні!
Героям слава!» - звернулась до вихованців секції Ніла Островська.

Батьки та тренер розповіли дітям про життєвий та спортивний шлях нашого Захисника і побажали успішно навчатися та впевнено йти вперед, долаючи всі перешкоди.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь