Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

РІШЕННЯ 34-Ї ЧЕРГОВОЇ СЕСІЇ КРАСИЛІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ВОСЬОМОГО СКЛИКАННЯ ВІД 28.04.2023

Дата: 02.05.2023 11:38
Кількість переглядів: 540

Рішення №1

Про внесення змін до рішення міської ради від 20.12.2022 року № 4 «Про бюджет Красилівської міської територіальної громади на 2023 рік».

додаток 1

додаток 2

додаток 3

додаток 4

додаток 5

додаток 6

додаток 7

Рішення №2

Про затвердження Положення про цільовий фонд Красилівської міської територіальної громади.

Рішення №3

Про звернення Красилівської міської ради до міст-побратимів міста Красилів щодо недопущення участі  російських та білоруських спортсменів в Олімпійських та Азійських іграх.

Рішення №4

Про внесення змін до «Програми підтримки та розвитку житлово-комунального господарства Красилівської міської територіальної громади на 2023-2025 роки», затвердженої рішенням міської ради від 17.02.2023 року № 8.

додаток

Рішення №5

Про внесення змін до Програми по забезпеченню реалізації державної міграційної політики на 2019-2023 роки, затвердженої рішенням міської ради від 01.02.2019 року № 24.

додаток

Рішення №6

Про внесення змін до Програми розвитку освіти Красилівської міської територіальної  громади на 2023-2025 роки, затвердженої рішенням міської ради № 11від 17.02.2023 року.

Рішення №7

Про виплату одноразової грошової допомоги випускникам закладів загальної середньої освіти.

Рішення №8

Про втрату чинності рішення міської ради від 01.02.2019 року № 17.  

Рішення №9

Про внесення змін до рішення міської ради  від 15.12.2017 року № 3 «Про утворення відділу освіти, молоді та спорту Красилівської міської ради Хмельницької області».                                                                                                            

Рішення №10

Про внесення змін до рішення Красилівської міської ради від 18.11.2021 року № 2 «Про затвердження Комплексної програми соціального захисту населення «Піклування» на 2021-2025 роки».

додаток

Рішення №11

Про внесення змін до  рішення міської ради від 17.02.2023 року № 18 «Про затвердження Програми забезпечення перебування внутрішньо переміщених та/або евакуйованих осіб у тимчасових пунктах проживання та місцях тимчасового перебування на території Красилівської міської територіальної громади на 2023 рік».                                      

Рішення №12

Про Програму забезпечення основ національної безпеки на території Красилівської міської територіальної громади Хмельницького району Хмельницької області на 2023-2024 роки.

Рішення №13

Про програму забезпечення охорони прав і свобод людини, профілактики злочинності та підтримання публічної безпеки і порядку на території Красилівської міської територіальної громади на 2023-2026 роки.    

додаток

Рішення №14

Про внесення змін до рішення міської ради від 30.12.2022 року № 1 «Про затвердження Програми підтримки поліцейських офіцерів Красилівської міської територіальної громади на 2023 – 2025 роки».

Рішення №15

Про внесення змін до рішення міської ради від 05.11.2021 року № 25 «Про затвердження складу Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Красилівській міській раді».                                   

Рішення №16

Про затвердження Програми забезпечення розроблення містобудівної документації у населених пунктах Красилівської міської ради (об’єднаної територіальної громади) на 2023- 2026 роки.

Рішення №17

Про затвердження детального  плану  території для зміни цільового призначення земельної ділянки, яка знаходиться за межами населених пунктів на території  Яворовецького старостинського округу.

Рішення №18

Про затвердження детального  плану  території для зміни цільового призначення земельної ділянки, яка знаходиться по вул. М.Грушевського,112-А м. Красилів, Хмельницької області.

Рішення №19

Про затвердження детального плану  території на земельну ділянку за межами с. Веселівка.

Рішення №20

Про затвердження детального  плану  території для зміни цільового призначення земельної ділянки, яка розташована за межами населених пунктів с. Чепелівка Хмельницької області.

Рішення №21

Про затвердження Плану розвитку комунального некомерційного підприємства «Красилівська багатопрофільна лікарня» Красилівської міської ради Хмельницького району Хмельницької області на 2023-2025 роки.

Рішення №22

Про затвердження Плану розвитку комунального некомерційного підприємства «Красилівський Центр первинної медико-санітарної допомоги» Красилівської міської ради Хмельницького району Хмельницької області на 2023-2025 роки.

Рішення №23

Про збільшення розміру  статутного капіталу та затвердження Статуту Красилівського підприємства водопровідно-каналізаційного господарства в новій редакції.

Рішення №24

Про надання згоди на безоплатне прийняття в комунальну власність громади дизельного генератора.

Рішення №25

Про передачу гідротехнічних споруд ставків з балансу Красилівської житлово-експлуатаційної контори на баланс Красилівської міської ради.

Рішення №26

Про надання громадянам дозволу на розроблення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок.

 Рішення №27

Про  затвердження  технічних документацій  із  землеустрою, проектів   землеустрою  щодо відведення  земельних  ділянок та  надання  земельних  ділянок безоплатно у власність  громадянам.

Рішення №28

Про  надання  дозволу  на  розроблення  проектів землеустрою  щодо  відведення  земельних  ділянок,  надання  земельних ділянок в користування  на  умовах  оренди та постійне користування. 

Рішення №29

Про  продаж  земельної  ділянки несільськогосподарського  при­значення у  власність ПЕНЧАКУ Петру Антоновичу.

Рішення №30

Про  продаж  земельної  ділянки несільськогосподарського  при­значення у  власність фізичній особі-підприємцю ПРОМОТІ Сергію Володимировичу.

Рішення №31

Про  надання  дозволу  на  розроблення   технічної  документації  із  землеустрою щодо  інвентаризації  земельних  ділянок  під  польовими  дорогами на  території  Чепелівського  старостинського  округу.

32. Про внесення  змін до рішення міської ради від 27.09.2011 року №  23 «Про затвердження переліку земельних ділянок, право на оренду яких може бути отримано на земельному  аукціоні».

33. Про  затвердження  технічних документацій  із  землеустрою щодо  поділу  земельних  ділянок.

34. Про  затвердження  проекту землеустрою  щодо  відведення земельної  ділянки право,  на оренду якої може бути отримано на  земельному  аукціоні.

35. Про  затвердження  технічної  документації  із  землеустрою щодо інвентаризації  земель  та  надання  земельних  ділянок  (невитребуваних  земельних  часток  (паїв)  в користування  на  умовах  оренди. 

36. Про  затвердження  технічної  документації  із  землеустрою щодо  інвентаризації  земель  під польовими дорогами та надання їх  в  користування  на  умовах оренди  товариствам.

37. Про продаж права оренди земельної ділянки з цільовим призначенням для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, яка виставляється на земельні торги окремим лотом у формі електронного аукціону.

38. Про продаж права оренди земельних ділянок які розташовані на території Чернелівського старостинського округу з цільовим призначенням для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, які виставляються на земельні торги окремими лотами у формі електронного аукціону.

39. Про продаж права оренди земельних ділянок які розташовані на території Кульчинівського старостинського округу з цільовим призначенням для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, які виставляються на земельні торги окремими лотами у формі електронного аукціону.

40. Про звернення депутатів Красилівської міської ради Хмельницької області до ТОВ «Житниця Поділля» щодо приведення до належного стану польової дороги, що сполучає с. Баглайки із автомобільною дорогою державного значення Т-23-14 Теофіполь – Красилів – /Н-03/ (автобусна зупинка «хутір Борисово») та перебуває в масиві земель, що обробляються підприємством.

                                        Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь