Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Проведено засідання робочої групи з питань легалізації зайнятості населення та виплати заробітної плати.

Дата: 11.05.2023 16:35
Кількість переглядів: 121

Сьогодні, 11 травня 2023 року, в малому залі адмінбудинку за участі керівників та працівників структурних підрозділів міської ради, представників Красилівської податкової інспекції, Красилівського управління обласного центру зайнятості,  відділу з питань праці Управління інспекційної діяльності у Хмельницькій області було проведено засідання робочої групи з питань легалізації зайнятості населення та виплати заробітної плати.

У засіданні взяла участь міський голова Ніла Островська: «Виплата належної заробітної плати, сплата податків – це наш з вами економічний фронт, оскільки від цього залежить рівень життя наших людей та підтримка Збройних Сил України. Цьогоріч вже більше 3 мільйонів гривень ми спрямували на підтримку оборони України та підрозділів, в яких воюють наші земляки, поступово ремонтуємо дороги, спрямовуємо кошти на закупівлю шкільних автобусів та вирішуємо інші важливі питання. Ми разом працюємо для того, щоб Україна вистояла та перемогла!»

В ході роботи заслухано 6 фізичних осіб-підприємців та 4 представників юридичних осіб. Основним питанням під час засідання робочої групи стало недопущення виплати заробітної плати меншої законодавчо встановленого мінімуму. 
Водночас присутніми озвучено причини, через які суб’єкти господарювання потрапили до відповідного списку, серед яких: перебої з електропостачанням, робота працівників на неповну ставку, лікарняні працівників, робота неповний місяць тощо.

Також наголошено суб’єктам господарювання на необхідності оформлення та подання правильної звітності. У зв’язку з чим, представники структурних підрозділів міської ради та Красилівської податкової інспекції висловили свою готовність у наданні консультацій та допомоги в оформленні таких звітів.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь