Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

Щороку, в другу неділю травня маємо нагоду, щоб подякувати нашим найдорожчим та найріднішим матерям і вшанувати Найвеличніших жінок-матерів нашої громади.

Дата: 11.05.2023 16:37
Кількість переглядів: 177

Сьогодні, напередодні Дня матері, міський голова Ніла Островська разом з начальником Четвертого відділу Хмельницького районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, підполковником Василем ТКАЧУКОМ в Центрі культури та дозвілля «Перлина»  зустрілися з матерями Героїв Красилівської громади, які віддали свої життя, боронячи незалежність нашої країни у війні з російським агресором:

«Сьогодні в цьому залі багато болю, багато сліз і великого горя…Важкі часи проживає зараз наша держава. Але те, що пережили ви, не виміряти ніякими словами. Це найстрашніше горе на землі – втратити наймилішу та найріднішу людину, - свою дитину. Від імені всієї Красилівської громади, замість ваших синів, хочу вклонитися вам і подякувати за сонце, за мирний день тут, на Красилівщині. Допоки будемо жити ми, будемо робити все можливе, щоб ви відчували нашу підтримку. Будемо згадувати ваших синів-Героїв завдяки яким є вільна Україна. Хай Господь дає вам енергії вистояти в ці страшні часи і зберегти ту любов, яка є в кожному вашому серці, незважаючи на це велике горе, яке ви пережили.
Слава усім вам!
Слава Україні! Героям слава!»

Під час зустрічі, учень 10-а класу Красилівського ліцею Марчук Дмитро продекламував присутнім вірш, а мама, яка виховала 5-ро дітей, дружина військового, яка дочекалася з полону чоловіка, де він перебував 8 місяців –  Леся Маначина подарувала матерям пісню.

Також до присутніх зі словами підтримки звернулась мама Героя України Вадима ЗЕЛЕНЮКА Ніна Зеленюк та сестра Маргарита римо-католицького храму «Серце Ісуса».

Сьогодні ми вклоняємося перед вами, Найвеличніші матері, які виховали справжніх Героїв, готових віддати своє життя задля мирного неба над вільною Україною. Мужність, героїзм ваших синів – приклад для підростаючого покоління. 

Вічна пам'ять синам України!
Вічна Слава Героям України!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь