Красилівська міська територіальна громада

Красилівська міська рада Хмельницької області

РІШЕННЯ 35-Ї ПОЗАЧЕРГОВОЇ СЕСІЇ КРАСИЛІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ВОСЬОМОГО СКЛИКАННЯ ВІД 19.05.2023

Дата: 22.05.2023 11:46
Кількість переглядів: 339

Рішення №1

Про внесення змін до рішення міської ради від 20.12.2022 року № 4 «Про бюджет Красилівської міської територіальної громади на 2023 рік».

Додаток 1

Додаток 2

Додаток 3

Додаток 4

Додаток 5

Додаток 6

Додаток 7

Рішення №2

Про внесення змін до Положення про присвоєння звання «Почесний громадянин міста Красилів», затвердженого рішенням міської ради від 19.08.2022 року № 2.

Рішення №3

Про затвердження Програми підтримки військовослужбовців, які добровільно виявили бажання стати на захист України в період російсько-української війни.

додаток

Рішення №4

Про намір отримати запозичення 2023 році.

Рішення №5

Про підтримку впровадження проєктів термомодернізації та співфінансування витрат з податку на додану вартість та інших витрат, що не покриваються коштами позики.

Рішення №6

Про внесення змін до Програми розвитку та фінансової підтримки комунального некомерційного  підприємства «Красилівська багатопрофільна лікарня» Красилівської міської ради Хмельницького району Хмельницької області на 2023 рік, затвердженої рішенням міської ради від 30.12.2022 року № 4.                                                       

Рішення №7

Про Програму профілактики та боротьби зі сказом тварин на території Красилівської міської територіальної громади на 2023-2027 роки.

Рішення №8

Про надання комунальному некомерційному підприємству «Красилівська багатопрофільна лікарня» Красилівської міської ради Хмельницької області дозволу на списання з балансу комунального майна.

Рішення №9

Про внесення змін до рішення міської ради.

Рішення №10

Про  затвердження  технічних документацій  із  землеустрою, проектів    землеустрою  щодо відведення  земельних  ділянок та  надання  земельних  ділянок безоплатно у   власність  громадянам.

Рішення №11

Про  надання  дозволу  на  розроблення  проектів землеустрою  щодо  відведення  земельних  ділянок,  надання  земельних ділянок в користування  на  умовах  оренди та постійне користування,  припинення  дії  договору  оренди  землі  та припинення  права  постійного користування  земельною ділянкою.

Рішення №12

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) на нерозподілені (невитребувані) земельні частки (паї).

Рішення №13

Про  надання  дозволу  на  розроблення  проектів землеустрою  щодо  відведення  земельних  ділянок   для  зміни  їх  цільового  призначення.

Рішення №14

Про  затвердження  технічної  документації  із  землеустрою щодо  інвентаризації  земель  під польовими дорогами та надання їх  в  користування  на  умовах оренди.

Рішення №15

Про  надання  дозволу  на  розроблення   технічної  документації  із  землеустрою щодо  інвентаризації  земельних  ділянок  під  польовими  дорогами.

Рішення №16

Про  затвердження  проекту  землеустрою  щодо  відведення  земельної  ділянки  для  зміни  її  цільового  призначення.

Рішення №17

Про надання дозволу на розробку технічних документацій  із землеустрою щодо встановлення (відновлення)  меж  земельних ділянок  в натурі (на місцевості) з правом  передачі  невитребуваних земельних  часток  (паїв)  в користування на умовах оренди.

Рішення №18

Про продаж права оренди земельної ділянки з цільовим призначенням для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, яка виставляється на земельні торги окремим лотом у формі електронного аукціону.

Рішення №19

Про внесення  змін до рішення міської ради від 27.09.2011 року №  23 «Про затвердження переліку земельних ділянок, право на оренду  яких може бути отримано на земельному аукціоні».

Рішення №20

Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок, право на оренду яких може бути отримано на земельному аукціоні.

Рішення №21

Про  надання  дозволу  на  розроблення   технічної  документації  із  землеустрою щодо  інвентаризації  земельної ділянки.

Рішення №22

Про продаж права оренди земельних ділянок в с. Западинці з цільовим призначенням для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, які виставляються на земельні торги окремими лотами у формі електронного аукціону.

Рішення №23

Про продаж права оренди земельної ділянки з цільовим призначенням для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості, яка виставляється на земельні торги окремим лотом у формі електронного аукціону.

Рішення №24

Про  надання  дозволу  на  розроблення   технічної  документації  із  нормативної грошової оцінки земель водного фонду.   

Рішення №25

Про надання згоди на передачу в комунальну  власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства.      

Рішення №26

Про  внесення  змін  до  рішення  Заставківської сільської ради від 22.11.2012 року № 3  «Про затвердження технічної документації із землеустрою, щодо складання документів, які посвідчують право на земельну ділянку».                                                                   

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь